Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ερμής Ζωνιανών – Επισκοπή 1-1

episkopi-ermis-zonianon-6-750x500Όλα “x” στο ρεθυμνιώτικο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με Ερμή Ζωνιανών και Επισκοπή να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1.

Πιο κινητικός ο Ερμής Ζωνιανών στο πρώτο μέρος κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0. Ο Κατσικοκέρης απείλησε στο 25′ και το 30′ με δύο σουτ που δεν είχαν όμως κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Στο 32′ ο Σίσκοφ έχασε ευκαιρία για την Επισκοπή αλλά το σουτ του να μπλοκάρει επιτυχώς ο τερματοφύλακας των “πρασίνων”, Καρακούτσης. Λίγο πριν το σφύριγμα από τον διαιτητή για την λήξη του πρώτου μέρους ο Στρατήγης με κοντινή προβολή μετά από γύρισμα του Ανυφαντάκη θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και θα στείλει τον Ερμή στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 66′ η Επισκοπή κατάφερε και έφερε το “ντέρμπι” στα ίσια. Ο Κωτάτης έβγαλε την ασίστ στον Μηνά ο οποίος με εύστοχο πλασέ έγραψε το 1-1. Λίγο μετά ο Ανυφαντάκης απείλησε από κοντά για τον Ερμή χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει πιο ουσιαστικός με το 1-1 να παραμένει μέχρι την λήξη του αγώνα.

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Καρακούτσης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης ,Τζανής, Σταθόγου, Κασαπάκης, Ταβλαδωράκης (26′ λ.τ. Σκουτέλης) , Στρατήγης (63′ Γιακουμάκης), Κατσικοκέρης, Σούκιας (58′ Βιτώρος)

Επισκοπή: Γεωργίου, Γεωργιάδης, Πάττας, Παπαδήμας, Λένγκα, Ιβάνοφ (80′ Κοκονάκης), Γούλας, Μπάτσεφ, Σίσκοφ (46′ Κωτάτης), Μπάτσι (46′ Μηνάς), Χαλκιαδάκης

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected