Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Έβρος Σουφλίου – Εορδαϊκός 2-4

Χωρίς τίτλοΝέα βαριά ήττα γνώρισε ο Έβρος Σουφλίου στο «Δημήτρης Μπακιρτζής» από τον Εορδαικό αυτλη την φορά με 2-4 και περιμένει σιγά-σιγά να τελειώσει το φετινό του μαρτύριο αποχαιρετώντας την κατηγορία.

Αυτή ήταν η όγδοη σερί ήττα για τον Έβρο Σουφλίου στο πρωτάθλημα, που έμεινε στους 14 βαθμούς, αν δεν υπολογίσουμε το 3-0 ανευ αγώνα επί του Εθνικού Γαζώρου. επόμενο παιχνίδι για το σουφλί το εξ’ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Αλεξανδρούπολη.

Από την άλλη η ομάδα της Πτολεμαίδας του Αλέξη Αλεξίου επανήλθε στα τρίποντα, μετά την ήττα στον Φιλώτα και παραμένει κοντά στην οριστική σωτηρία αφού έφτασε τους 40 βαθμούς. Οι «λιγνιτωρύχοι» εξασφαλίστηκαν από το πρώτο μέρος, με τα γκολ των Γιόνδη στο 18′ και  Κουλίδη 41′, ενώ αντιθέτων ανέβασαν ρυθμούς στο δεύτερο μερος κανοντας το 0-3  με τον Ιωαννίδη στο 55΄.

Για τους Θρακιώτες δυο γκολ πέτυχε ο Εμρέ, που ήρθε από τον πάγκο, στο 60΄ και το 77΄, ενώ στο 70′ Μπλιζνάκοφ έκανε το 1-4. Οι Κομοτηναίοι διαιτητές από την ΕΠΣ Θράκης Κιγιτζή, Τζιώτζιος και Καρακασίδης δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.

Συνθέσεις

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Μπινόπουλος (46’ λ.τ. Λιολιοσίδης), Μπάμνιος, Ζάχος, Λειβαδιώτης (48’ Δροσάκης), Λίτσιος, Πετκίδης, Τσελέπης, Δραγανίδης, Μερτίκας (48’ Εμρέ), Εφραιμίδης, Φακίτσας.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Χρυσοστομίδης, Πασχαλίδης (75΄ Μεντεσίδης), Ζουμπούλης, Σαββίδης, Σερσέμης, κουλίδης (58΄ Ναθαναηλίδης), Αμαραντίδης, Ιωαννίδης, Μαυροματίδης, Μπλιζνάκοφ, Γιόνδης (46΄ Χ. Χαραλαμπίδης).

thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected