Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 1-3

P3060266

Εντυπωσιακή η Νέα Γενεά Νικομήδειας στο Μακροχώρι, πέτυχε την πρώτη της νίκη εκτός έδρας μετά από δύο μήνες και μάλιστα με ηχηρό τρόπο!

Η ομάδα του Γιώργου Ευτυριάδη επικράτησε με 3-1 της Ακαδημίας Βέροιας και έφτασε τους 29 βαθμούς στο πρωτάθλημα, κόντρα στους “βυσσινί” που μέχρι πρότινος διεκδικούσαν την άνοδο στην Α1. Ωστόσο, τα τελευταία αποτελέσματα άφησαν πίσω την ομάδα του Θοδωρή Τέγου, που σήμερα αγωνίστηκε μάλιστα με αρκετές ελλείψεις, έχοντας μόλις 13 παίκτες στην αποστολή.

DSCN0712

Δύο γκολ σήμερα ο Κώστας Παπαδόπουλος, που έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα

Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν με τέρμα του επανακάμψαντα Κώστα Παπαδόπουλου στο 25ο λεπτό, ο οποίος δέχτηκε την ασίστ του Συμεωνίδη και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούβαρου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια, βγήκαν στην επίθεση ωστόσο δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε τέρμα τις δύο επισκέψεις στα καρέ του Μπουτουγλίδη. Οι “κιτρινόμαυροι” λειτούργησαν σωστά ανασταλτικά, έκλεισαν τους διαδρόμους προς την άμυνα και παίζοντας στην κόντρα πέτυχαν το δεύτερο τέρμα στο 62′.

Μετά από γέμισμα από την άμυνα, ο Γιάννης Συμεωνίδης βρέθηκε σε θέση βολής και αφού άφησε τη μπάλα να σκάσει στο έδαφος, τη “ζύγισε” με το κεφάλι και την έστειλε πάνω από τον Κούβαρο που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 72′ ήταν η σειρά της Ακαδημίας να πετύχει τέρμα και να μπει για τα καλά στο παιχνίδι, με σκόρερ τον Χρήστο Παπαδόπουλο ο οποίος από καλή θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουτουγλίδη.

Ωστόσο, η Νέα Γενεά είχε την απάντηση στο γκολ των “βυσσινί” και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σιδηρόπουλος κινήθηκε ωραία από αριστερά, “έσπασε” τη μπάλα στον Παπαδόπουλο και αυτός με πλασέ σημείωσε το 13ο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Στα 15 περίπου λεπτά που απέμεναν μέχρι τη λήξη, η Ακαδημία προσπάθησε για το δεύτερο γκολ ωστόσο όλες οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με βοηθούς τους κ.κ. Δεβετζίδη και Πίτο.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του καφέ-μπαρ «Together»

12166676_1067502046633902_1775960210_n

Συνθέσεις

Ακαδημία Βέροιας : Κούβαρος, Γαβριηλίδης, Ταρατσίδης, Μούκα, Μπούγκαρτσιτς (58′ Σαντικίδης), Μπρανιώτης, Σοφιανίδης, Κούβαρος Μ., Παπαδόπουλος Χ. (80′ Παπουλίδης), Πορφύρης, Απαζίδης

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Μπουτουγλίδης, Αγιαννίτης (84′ Μαχανίδης Θ.), Δεμηρχανίδης, Ιατρόπουλος, Συμεωνίδης Κ., Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Συμεωνίδης Γ. (89′ Καρίπογλου), Γιάννου, Παπαδόπουλος Κ., Μαχανίδης Λ. (63′ Κουκλανιώτης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected