Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ολυμπιακός Νάουσας – Φίλιππος Μέσης 0-0 (photos)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι, η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Αγίου Νικολάου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό Νάουσας και τον Φίλιππο Μέσης.

Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά δεν βόλεψε καμία από τις δύο ομάδες, αν και τα αποτελέσματα στα παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής δεν άλλαξαν επ ουδενί την κατάσταση τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές, είχε δύο δοκάρια με τους Βουδούρη στο 20′ και Ιτσκάρα στο 29′, ωστόσο δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του.

Από την άλλη πλευρά, οι 11 “βυσσινί” ποδοσφαιριστές πάλεψαν για το αποτέλεσμα και στο τέλος δικαιώθηκαν κι αν καταφέρουν να επικρατήσουν της Ακαδημίας Βέροιας την επόμενη αγωνιστική, θα κάνουν σημαντικό βήμα για την παραμονή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Τρέβλας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Παυλίδη Θ.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Νάουσας : Μπουμποουλέντρας, Μήτσικας, Χατζηιωαννίδης, Μπλιάτκας, Ζιαμπάκας, Ιωακειμίδης, Λέσι, Βουδούρης (70’ Κουμπουλής), Ιτσκάρας, Παπανάνος (55’ Μάινος), Κωνσταντινίδης.

Φίλιππος Μέσης : Πάτρας Γ., Μπαλτζής Α., Πάτρας Κ., Νούρης, Καμπούρης, Μυλωνάς, Φέζουλας, Χασάν, Ευαγγέλου, Μπαλτζής Δ., Πάτρας Ρ.

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected