Κατηγορίες
Διάφορα

Δύο Έλληνες φοιτητές στους επιβαίνοντες στο δυστύχημα της Ισπανίας

0869356001458557394Μία 23χρονη Βολιώτισσα, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής και κόρη υπαλλήλου του Δήμου Βόλου, ήταν ανάμεσα στους φοιτητές με το λεωφορείο που ανατράπηκε τη Κυριακή, έξω από το Φρέζιναλς της Ισπανίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η φοιτήτρια νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βαλεμπρόν της Βαρκελώνης, ένα από τα καλύτερα δημόσια νοσοκομεία της Ισπανίας, και οι γονείς της είναι καθ’ οδόν.

Σύμφωνα με το υπουργείο, η αναπληρώτρια υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με την ελληνική πρεσβεία στη Μαδρίτη, από όπου έχει διαρκή ενημέρωση.

Σημειώνεται, ότι στο πούλμαν επέβαινε και δεύτερος Έλληνας φοιτητής, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και δεν φέρει κάποιο τραύμα.

Επτά από τις 13 φοιτήτριες που σκοτώθηκαν στο τροχαίο με πούλμαν στην Ισπανία ήταν από την Ιταλία, δύο από τη Γερμανία, μια από τη Ρουμανία, μια από τη Γαλλία, μια από το Ουζμπεκιστάν και μια από την Αυστρία.

Οι φοιτήτριες είχαν ηλικία από 19 έως 25 ετών και μερικές δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο.

e-volos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected