Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν υπάρχει ανησυχία, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη

eenSisNJSla4JcknuQd2Στον Άρη εξακολουθούν να εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως η εκκαθάριση θα ολοκληρωθεί τονίζοντας πως αυτό που απομένει είναι να οριστεί το τίμημα για τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Το SDNA προχώρησε σήμερα στην μεγάλη αποκάλυψη, σύμφωνα με την οποία η ΕΕΑ θα μπλοκάρει τις ομάδες που συστήνουν νέες ΠΑΕ, πριν ολοκληρώσουν την εκκαθάρισή τους, με αποτέλεσμα να μην χορηγήσει πιστοποιητικά συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.

Στο καθεστώς αυτό όπως είναι γνωστό ανήκουν μεταξύ άλλων ο Άρης και η Λάρισα. Παρόλα αυτά οι “κίτρινοι” παραμένουν καθησυχαστικοί και τονίζουν πως η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ θα ολοκληρωθεί κανονικά μέχρι το καλοκαίρι.

Οι “κίτρινοι” λένε πως βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του Ειρηνοδικείου, το οποίο θα αποφασίσει για το τίμημα εκποίησης του Ν. Ρυσίου, ένα βήμα που θεωρείται απαραίτητο, προκειμένου να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες που αφορούν την εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης.

Επίσης, στον Άρη, τόνιζαν πως όλο αυτό το διάστημα η διοίκηση του Θόδωρου Καρυπίδη, βρίσκεται σε επαφές με την ΕΠΟ και την ΓΓΑ, προκειμένου να υπαχθούν στη διάταξη η οποία θα εξαιρεί της ΠΑΕ που βρίσκονται υπό το καθεστώς εκκαθάρισης, από το συγκεκριμένο αθλητικό νόμο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected