Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 24η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre-game-a21111111211

Τρεις “στροφές” απέμειναν για την ολοκλήρωση της φετινής Α2 και το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο στους δύο ομίλους.

Ωστόσο, από τα αποτελέσματα της αυριανής 24ης αγωνιστικής ίσως κριθούν πολλά, καθώς αν οι ομάδες που εμπλέκονται σε σενάρια ανόδου ή υποβιβασμού καταφέρουν να πάρουν το “ροζ φύλλο” αγώνα, τότε θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα για την επίτευξη του στόχου.

Στον 1ο όμιλο, το πλέον καθοριστικό παιχνίδι της αυριανής μέρας είναι αυτό ανάμεσα στη Θύελλα Σταυρού και τον ΜΑΣ Βεργίνας, με εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, ενώ αν η Δόξα περάσει με το “διπλό” από το Κλειδί, τότε πανηγυρίζει από αύριο την άνοδο στην Α1.

Στον 2ο όμιλο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου και τον Ολυμπιακό Νάουσας, με την τρίτη της βαθμολογίας να…καραδοκεί ώστε να μειώσει τη διαφορά.

1ος όμιλος

Ένα “τρίποντο” αρκεί στην εξαιρετική φέτος Δόξα Λιανοβεργίου ώστε να πανηγυρίσει και τυπικά την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική. Ο στόχος είναι απόλυτα εφικτός, καθώς η ομάδα του Σάκη Παγγούρα αγωνίζεται στο Κλειδί, κόντρα στον αδιάφορο βαθμολογικά Εθνικό και αν καταφέρει να αποσπάσει τη νίκη, τότε ξεκινά άμεσα η προετοιμασία της φιέστας, την τελευταία αγωνιστική στο Λιανοβέργι!

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Με στόχο το “διπλό” και ο ΜΑΣ Βεργίνας, που αγωνίζεται στον Σταυρό κόντρα στην τοπική Θύελλα, που επίσης θέλει τους βαθμούς ώστε να αποσπαστεί από την επικίνδυνη ζώνη. Οι “πράσινοι” απέχουν τρεις βαθμούς από τον Αλιάκμων Νησελίου (έχει ρεπό αύριο) και ενδεχόμενος βαθμός ή βαθμοί θα ανοίξουν την “ψαλίδα”, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος. Για τους φιλοξενούμενους όμως το κίνητρο είναι τεράστιο, καθώς η νίκη θα διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον τρίτο Άρη Παλαιοχωρίου (που αγωνίζεται εντός τον ΠΑΟ Παλατίτσια) και θα χρειάζεται έναν μόνο βαθμό (με ΑΕ Σχοινά εντός και Εθνικό Κλειδιού εκτός) για να εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1.

Η άλλη ομάδα που βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη είναι ο Μακεδονικός Πλατάνου, που αγωνίζεται αύριο στη δύσκολη έδρα του Παλαιού Σκυλιτσίου. Ο τοπικός Άρης έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του, ωστόσο δεν θα καταθέσει τα όπλα, αν όμως οι “πράσινοι” πάρουν τη νίκη τότε ανανεώνουν για ακόμη ένα χρόνο την παραμονή τους στην Α2.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ Κουλούρας (που στοχεύει πλέον στην κατάκτηση της 4ης θέσης) υποδέχεται τη Νίκη Αγκαθιάς και η ΑΕ Σχοινά τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Νίκη Αγκαθιάς

Εθνικός Κλειδιού – Δόξα Λιανοβεργίου

AE Σχοινά – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Παλατίτσια

Θύελλα Σταυρού – ΜΑΣ Βεργίνας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Μακεδονικός Πλατάνου

Ρεπό : Αλιάκμων Νησελίου

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

α2-promo2111112211

2ος όμιλος

Τα βλέμματα στρέφονται εκ των πραγμάτων στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Απόλλων Αγίου Γεωργίου και τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Νάουσας.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Οι δύο ομάδες παραμένουν τα φαβορί για την άνοδο στην Α2 ωστόσο ενδεχόμενη απώλεια στο αυριανό παιχνίδι μπορεί να τους βάλει σε περιπέτειες, μόνο όμως στην περίπτωση που η τρίτη Ελπίδα Μονοσπίτων περάσει από τη δύσκολη ομολογουμένως έδρα της Ακαδημίας Μακροχωρίου.

Ο ουραγός της βαθμολογίας Νηρέας Βέροιας έχει ρεπό στην αυριανή 24η αγωνιστική και το στοιχείο αυτό είναι άκρως θετικό για τις ομάδες που προπορεύονται. Η Δόξα Νάουσας έχει τεράστια ευκαιρία να σωθεί από αύριο και μαθηματικά, καθώς υποδέχεται στην Παναγιωπούλα τον αδιάφορο βαθμολογικά ΑΣ Πατρίδας, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν πρέπει να υποτιμηθούν, ειδικά μετά τη νίκη τους κόντρα στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Ευκαιρία βεβαίως και για τον Φίλιππο Μέσης, που υποδέχεται την Ακαδημία Βέροιας, με την ομάδα του Θοδωρή Τέγου να μην προλαβαίνει πλέον να σκαρφαλώσει στη δεύτερη προνομιούχο θέση. Το συγκρότημα του Χρήστου Μανσούρ, αν καταφέρει να κάμψει την αντίσταση των “βυσσινί” θα φτάσει τους 22 βαθμούς και θα θέλει μία νίκη (με ΑΟ Μαρίνας εκτός και ΑΕΠ Βέροιας εντός) για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η ΑΕΠ Βέροιας υποδέχεται στη Ραχιά τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και η Νέα Γενεά Νικομήδειας τον ΑΟ Μαρίνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (16.30):

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΣ Πατρίδας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Νηρέας Βέροιας

Ολυμπιακός Νάουσας – Δόξα Νάουσας

Ακαδημία Βέροιας – Aπόλλων Αγίου Γεωργίου

Νέα Γενεά Νικομήδειας – ΑΕΠ Βέροιας

ΑΟ Μαρίνας – Φίλιππος Μέσης

Ρεπό : Ακαδημία Μακροχωρίου

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected