Κατηγορίες
Football League

Football League – Έφτανε το γκολ του Ζαϊρί για τη Ζάκυνθο, θέμα και στο νησί με τα χρήματα των διαιτητών!

ZAKYNTHOS-AGROTIKOS-ZAIRIΜε γκολ του Ζαϊρί, η Ζάκυνθος φανέρωσε πως ήθελε περισσότερο τη νίκη από την Αναγέννηση και κατάφεραν να φτάσουν στην επικράτηση.

Οι “κιτρινόμαυροι” προσπάθησαν κυρίως στο β’ μέρος επιθετικά όπου και δημιούργησαν τις καλύτερες στιγμές τους και με βάση αυτό θα μπορούσαν να αποφύγουν την ήττα.

Να σημειώσουμε πως το ματς ξεκίνησε με δεκάλεπτη καθυστέρηση καθώς έπρεπε να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό για την πληρωμή των διαιτητών.

Σε ένα μέτριο αγωνιστικά πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή και τις περισσότερες καλές στιγμές με την Αναγέννηση να καταγράφει μια καλή στιγμή σε σουτ του Μαυριά στο 20′ που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας. Δυνατά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι καθώς είχαν μόλις στο 1′ καλή προσπάθεια με κοντινή προβολή του Σταματή που έβγαλε ο Κουτσόπουλος, στο 8′ πάλι με τον Σταμάτη που σε κεφαλιά του η μπάλα πέρασε άουτ και στο 9′ σε σουτ του Κρολ με την μπάλα επίσης να καταλήγει άουτ. Οι Επτανήσιοι είχαν ακόμα μια καλή στιγμή στο 16′ ότανΚρολ και Σταματής δεν μπόρεσαν από κοντά να νικήσουν τονΚουτσόπουλο ενώ στο 28′ σημειώθηκε η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου με τον Ζαϊρί να πιάνει το σουτ αλλά την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Ζεστή” ξεκίνησε και το β’ μέρος η Ζάκυνθος με τον Κουτσόπουλο να ξανακερδίζει τον Σταματή ενώ ένα λεπτό μετά ο ίδιος παίκτης έστειλε τη μπάλα με σουτ άουτ. Οι παίκτες του Σ. Θεοδοσοσιάδη ανέβασαν την απόδοσή τους τα επόμενα λεπτά και δημιούργησαν δύο πολύ καλές στιγμές στο 58′ και 60′ όταν σουτ του Μπλέντι και του Τσιλούλη πέρασαν κοντά στην εστία του Παπαδόπουλου. Κόντρα στη ροή του αγώνα η Ζάκυνθοςάνοιξε το σκορ στο 62′ με τον Ζαϊρί να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα τηςΑναγέννησης κι ενώ προηγήθηκε εκτέλεση φάουλ του Κουρέλλα. Στο 72′ είχαμε νέα καλή προσπάθεια για την Αναγέννηση με τον Σκαθαρούδη να πιάνει την κεφαλιά αλλά τον Παπαδόπουλο να διώχνει, φάση που ήταν η τελευταία για τον ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης που παραχώρησε τη θέση του στον Πιτταρά με τον νεοεισελθέντα να σουτάρει στο 83′ αλλά η μπάλα να κοντράρει σε αμυνόμενο περνώντας κόρνερ.

Συνθέσεις

Ζάκυνθος (Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Τσιάμης, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Αποστόλου, Ζέλιος, Ζαϊρί (86′ Ν. Πέττας), Κουρέλλας (75′ Καρδάρης), Σταματής (88′ Ρ. Πέττας), Κρόλ.

Αναγέννηση (Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Τζάνης, Γκόλιας, Σάββας, Υφαντής, Μαυριάς, Τσιλούλης (68′ Κοντός), Σκαθαρούδης (74’΄Πιτταράς), Μπιτέλης, Μπλέντι.

*με στοιχεία από karditsalive.net

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected