Κατηγορίες
Football League

Football League – “Μαύρη” σελίδα στην ιστορία του ΑΟ Χανίων!

IMG_3057Τα όσα τραγικά συνέβησαν την Κυριακή το μεσημέρι, στο γήπεδο Περιβολίων θα έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην ομάδα του ΑΟ Χανιά που πλέον, κινδυνεύει βάσιμα, με υποβιβασμό!

Σύμφωνα με το άρθρο 21 του ΚΑΠ, ο ΑΟΧ, εκτός του ότι θα χάσει το παιχνίδι με 3-0 άνευ αγώνος, κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και με 2 βαθμούς από το πρωτάθλημα της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Επίσης, το πρόστιμο που θα του επιβληθεί κυμαίνεται από 8.000-40.000 και μοναδικό θετικό γεγονός (αν μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο) είναι ότι δεν υπήρξαν επεισόδια, κατά τη διάρκεια τις εξέλιξης των γεγονώτων.

Συν τοις άλλοις, πρέπει επίσης να διευκρινιστεί ποια είναι η ρήτρα που έχει υπογράψει η Φούτμπολ Λιγκ με τον ΟΤΕ σε περίπτωση που δεν μεταδωθεί αγώνας, με υπαιτιότητα συλλόγου που αγωνίζεται στην Λίγκα.

Όπως και να έχει, πρόκειται για τραγικές εξελίξεις για τον σύλλογο του ΑΟΧ που, το χειρότερο από όλα είναι ότι τη δεδομένη στιγμή είναι -απόλυτα- γυμνός από ανθρώπους που θα έπρεπε να τον στηρίζουν!

athlitiko.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected