Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης 0-1

poi_agonas_610x400Ο Άρης έκανε το καθήκον του, νίκησε 1-0 μέσα στην Αλέξανδρούπολη τον Εθνικό με γκολ του Πόι και πλέον κόντρα στον Εορδαϊκό ετοιμάζει… γιορτή

Μπορεί ο Άρης να μην έθελξε με την απόδοσή του αλλά στη… Γ’ εθνική αυτό που τον νοιάζει, είναι να τελειώνει γρήγορα με την άνοδο. Και στην Αλεξανδρούπολης έκανε για μια ακόμη φορά το καθήκον του νικώντας με 0-1 τον Εθνικό και πλέον ετοιμάζεται να οριστικοποιήσει την επίτευξη του βασικού του στόχου.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στον δημιουργικό τομέα έχοντας ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθειες. Δεν απειλήθηκε, όμως, καθόλου και του αρκούσε ένα γκολ για να φτάσει στη νίκη.

Κάκιστο ήταν το πρώτο ημίχρονο με τη μεγάλη ευκαιρία του Καπνίδη να είναι και η μοναδική που έγινε εκατέρωθεν.

Σαφώς καλύτερος ήταν ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο. Πέτυχε το γκολ με τον Πόι μετά από σέντρα του Κόκε στο 60’ και μετά αναζήτησε χωρίς ιδιαίτερη θέρμη βέβαια το δεύτερο γκολ που θα έδιωχνε και το άγχος που ήρθε.

Δεν ήρθε το δεύτερο γκολ αλλά δεν υπήρξε και ουσιαστικά καμιά ανησυχία αμυντικά καθώς ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν απείλησε καθόλου.

Το 0-1 χάρισε τρεις βαθμούς στον Άρη και πλέον την επόμενη Κυριακή εναντίον του Εορδαϊκού ετοιμάζεται να πανηγυρίσει και μαθηματικά την άνοδο.

Συνθέσεις

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Καλαϊτζίδης, Θάνος, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Κοτρινίτσας, Τορομανίδης, Αμπαχαμιάν, Θεοδωράκης, Γωνιάδης, Τσαμουρλίδης (65΄Μαμούρ), Γκαϊδατζής.

Άρης: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Τάτος, Κόκε (70΄Καλογέρης), Πόι (78΄Ν΄Λουντούλου), Ντούνης, Καπνίδης (87΄Κωνσταντινίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected