Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο (28/3)

ακαδημια-βεροιας311111ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΕΣΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-1

Εικόνα αγώνα: Ένα αμφίρροπο παιχνίδι με προσπάθεια και από τις δύο μεριές για τη νίκη. Το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι ίσως το πιο δίκαιο.

Σύνθεση Ακαδημίας: Κούβαρος Αν., Γαβριηλίδης, Ταρατσίδης, Αργυρόπουλος Β., Μούτσα, Μπρανιώτης, Απαζίδης, (75’ Γκιουλέκας) Σοφιανίδης, (85’ Παπουλίδης), Κούβαρος Μ., Παπαδόπουλος Χρ., Πορφύρης.

Σκόρερ Ακαδημίας: 16’ Απαζίδης

Επόμενη αγωνιστική: την Κυριακή 3/4 η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται με τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου. Ώρα έναρξης: 16.30’ μ.μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Το Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας είχε βάσει προγράμματος ρεπό, ωστόσο αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕ Ποντίων.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Η συνάντηση των τμημάτων υποδομής της προηγούμενης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ Μελίκης Κώστας Παυλόπουλος ακυρώθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ωστόσο, τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο Ακαδημίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 2 Απριλίου στο γήπεδο Γεωργιανών.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις- Γραφεία: 9.30’ π.μ.
Γήπεδο Γεωργιανών: 10.30’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 11.00’ π.μ.
Αναχώρηση από Γεωργιανούς: 12.45’μ.μ.
Υπεύθυνοι Γιατροί αγώνων: κ.κ. Σιουκιούρογλου Χαράλαμπος, Καραγκιοζόπουλος Κώστας.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ανακοινώνει ότι το Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου θα πραγματοποιήσει διήμερο τουρνουά στις εγκαταστάσεις της στο γήπεδο Γεωργιανών. Όποια ομάδα επιθυμεί να λάβει μέρος καλείται να επικοινωνήσει με τη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλέφωνο 23310 74040 τις ημέρες Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή και ώρες 18.00’ – 21.00’ μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected