Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (8ος όμιλος) ΑΠΟ Κερατσινίου – Ιάλυσος 1-1, 3-4 πεν

λουτριωτηςΤην διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε ο Ιάλυσος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδος, ώστε να πάρει την πρόκριση, μόνο που αυτή την φορά ο Τίμος Λουτριώτης ήταν ο πρωταγωνιστής με το Κερατσίνι αποκρούοντας δύο εκτελέσεις (με Αιολικό ο Κλεάνθης Παπαδόπουλος απέκρουσε μια εκτέλεση στο προηγούμενο ματς).

Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και την παράταση, οι “τοξοβόλοι” επικράτησαν με 3-4 στην διαδικασία των πέναλτι και θα αντιμετωπίσουν τον Ηρόδοτο στην συνέχεια του θεσμού.

Το παιχνίδι παρότι ξεκίνησε ιδανικά για τους ερυθροκίτρινους, εξελίχθηκε σε μονόλογο των γηπεδούχων. Για να γίνει αυτό, χρειάστηκε η αποβολή του Κοκκίνη στο τέλος του ημιχρόνου.

Ο Πλύγκος στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ, οι Κερατσινιώτες πίεσαν και ισοφάρισαν στο 33′ με τον Χανιώτη, παίρνοντας στην συνέχεια τον έλεγχο έχοντας παίκτη παραπάνω.

Στην επανάληψη, παρά την πίεση των γηπεδούχων, η ομάδα του Γιώργου Σάββενα άντεξε, ενώ το ίδιο συνέβη και στον έξτρα χρόνο της παράτασης.

Η διαδικασία των πέναλτι είχε πρωταγωνιστή τον Τίμο Λουτριώτη που απόκρουσε δύο εκτελέσεις, ενώ οι “τοξοβόλοι” εκτελεστές έκαναν το καθήκον τους, οδηγώντας στο τελικό 3-4 που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του νησιού μας.

Το φιλμ του αγώνα

18′ ΓΚΟΛ! Ασταθής επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ στο σουτ από τον Χειμωνέττο και στην επαναφορά ο Πλύγκος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1

20′ Καλό σουτ από τον Φούντα, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ

32′ Κόρνερ από τον Φούντα, κεφαλιά αουτ από τον Γκουριώζη

33′ ΓΚΟΛ! Ο Χανιώτης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και ισοφάρισε σε 1-1

45′ Με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Ιάλυσος λόγω αποβολής του Κοκκίνη

70′ Δύσκολη επέμβαση του Λουτριώτη στο σουτ του Τουρνά από τα όρια της μεγάλης περιοχής

81′ Νέα απόκρουση, αυτή την φορά με τα πόδια από τον τερματοφύλακα του Ιάλυσου στο σουτ του Μπατή

92′ Σωτήρια απόκρουση από τον Λουτριώτη στο κοντινό σουτ του Μαργιώλη

103′ Εκτέλεση φάουλ από τον Τουρνά, ο Χανιώτης κέρδισε την κεφαλιά και η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι

Η διαδικασία των πέναλτι 

Χανιώτης 1-0

Ρεκλείτης 1-1

Κουρκούτης 2-1

Μαρίνου 2-2

Μαργιώλης 2-2 απόκρουση από τον Λουτριώτη

Παντελής Αθανασίου 2-3

Τουρνάς 3-3

Αντώνης Αθανασίου 3-4

Σιδέρης 3-4 απόκρουση από τον Λουτριώτη

Συνθέσεις

Κερατσίνι: Τσαλκιτζίδης, Σφυρογιαννάκης, Γκουριώζης, Μαργιώλης, Βάτης, Μπατής, Ψυχογιός, Φούντας (74′ Μάλης), Χανιώτης, Τουρνάς, Γκιάτης (119′ Σιδέρης)

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Σαχίνης (46′ Φονσέκα), Κοκκίνης, Αθανασίου Π., Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Σταυλάς, Αθανασίου Αντ., Πλύγκος, Μαθιός, Χειμωνέττος

fmtop.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected