Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (9ος όμιλος) Επισκοπή – Ηρόδοτος 0-1

episkopi-irodotos-1-1-750x500Με ένα καταπληκτικό τέρμα του Βαγγέλη Μωραΐτη στο 44′ και με τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου να καταθέτουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο, οι “κυανόλευκοι” απέδρασαν από την Επισκοπή με 0-1 και πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Σε ένα πρώτο μέρος με εκατέρωθεν σημαντικές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι στο 7′ με το σουτ του Μίλιτς να αποκρούεται σε κόρνερ από τους αμυντικούς του Ηροδότου, ενώ η απάντηση από τους “κυανόλευκους” ήρθε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 10′ όταν ο Μωραΐτης εκτέλεσε το κόρνερ με τον Χαρίτο να πιάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να φεύγει έξω.

Η συνέχεια βρήκε την Επισκοπή στην επίθεση και τον Μανωλακάκη να χάνει σημαντική ευκαιρία να βάλει μπροστά την ομάδα του, ωστόσο η κεφαλιά που πραγματοποίησε έπειτα από την εκτέλεση φάουλ του Νίκου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μήτρου στο 13′.

Εξίσου όμως σημαντική ήταν και η ευκαιρία του Ηροδότου λίγα λεπτά αργότερα με τον Γενιτσαρίδη στο 18′ να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από το κόρνερ του Μωραΐτη  και τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών της εστίας του Γεωργίου.

Τελικά το γκολ ήρθε από τους φιλοξενούμενους λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους με τον Μωραΐτη να πιάνει ένα μακρινό σουτ και τη μπάλα να καταλήγει στο “παραθυράκι” της εστίας του Γεωργίου και τους “κυανόλευκους” να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 0-1 χάρις σε ένα καταπληκτικό τέρμα του νεαρού επιθετικού.

Στο δεύτερο μέρος η Επισκοπή μπήκε δυνατά και απείλησε με τον Σίσκοφ ο οποίος με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή προσπάθησε να νικήσει τον Μήτρου αλλά ο γκολκίπερ του Ηροδότου έδιωξε σε κόρνερ στο 50′.

Από εκείνο το σημείο ο Ηρόδοτος ανέβασε τις γραμμές του και πήρε εκ νέου την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η επόμενη καλή στιγμή άνηκε και πάλι στην Επισκοπή, όταν ο Μίλιτς στο 70′ έβγαλε κάθετη πάσα στον Σίσκοφ, με τον τελευταίο να βρίσκεται απέναντι στον Μήτρου αλλά να αστοχεί, καθώς το σουτ που πραγματοποίησε έγλυψε το κάθετο δοκάρι της εστίας των “κυανόλευκων”.

Ο Ηρόδοτος στα τελευταία λεπτά πίεσε για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, ωστόσο ο Μαυρομάτης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 91′, όταν βρέθηκε απέναντι στον Γεωργίου και το σουτ που πραγματοποίησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα της Επισκοπής, με αποτέλεσμα το 0-1 να παραμείνει μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού και τους “κυανόλευκους” να παίρνουν μια σημαντική πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Συνθέσεις

Επισκοπή: Γεωργίου, Γεωργιάδης, Νίκου, Παπαδήμας, Λένγκα, Μανωλακάκης (56′ Μηνάς), Ντινιωτάκης (78′ Ιβάνοφ), Χαλκιαδάκης, Σίσκοφ, Μίλιτς, Κωτάτης (56′ Μπάτσεφ).

Ηρόδοτος: Μήτρου, Μπαλάφας, Πρωτογεράκης, Χατζηβασίλης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Προβυδάκης, Ιβάνοφ (84′ Μαυρομάτης), Συσκάκης (75′ Αχιλλέως), Μωραϊτης (90′ Καρβελάς), Μεταξάκης

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected