Κατηγορίες
Διάφορα

Easy Education – Η νέα συνεργασία με την εταιρεία “Epidotin”

12919889_10153322176265044_6187583455576863380_n
Η κατάρτιση συναντά την συμβουλευτική με απώτερο στόχο την αντιμετώπιση της ανεργίας αλλά και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω του ΕΣΠΑ.

Η εταιρεία ‘Easy education’ με οδηγό την οκτάχρονη εμπειρία, σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο, αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές εκπαίδευσης, υλοποιεί δράσεις κατάρτισης και απασχόλησης που απευθύνονται σε όλες τις ομάδες του πληθυσμού ανέργους, εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους αλλά και επιχειρηματίες. Παράλληλα, εγκαινιάζοντας και τη συνεργασία της με την εταιρεία ‘epidotin’, υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής από έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους, καταξιωμένους στο χώρο τους, για την δημιουργία νεοφυών επιχειρήσεων (start up), αλλά και σε ήδη υφιστάμενες επιχειρήσεις και επιχειρηματίες εστιάζοντας στα σημαντικότερα θέματα της λειτουργίας των επιχειρήσεων όπως η οργάνωση, η χρηματοδότηση κλπ.

Δεν θα μπορούσε όμως να υπάρξει κατάρτιση χωρίς τη συμβουλευτική. Η εταιρεία ‘epidotin’, με τη δεκάχρονη εμπειρία στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών αποτελεί μια στοχευμένη πρωτοβουλία νέων επαγγελματιών, που με όραμα την υλοποίηση της επιχειρηματικής τους ιδέας στο τομέα παροχής ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας, έχει ως αποστολή να παρέχει στους πελάτες της, υψηλού Επιπέδου Συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Η ομάδα της απαρτίζεται από στελέχη, ικανά να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς, με εμπειρία, γνώση, δημιουργικότητα, και υψηλή αισθητική, ακολουθώντας ως στρατηγική την αξιοποίηση καινοτόμων ιδεών και εφαρμογών που συνθέτουν ένα ανταγωνιστικό επιχειρησιακό μοντέλο .

H νέα συνεργασία είναι πολλά υποσχόμενη τόσο στο χώρο της συμβουλευτικής όσο και της κατάρτισης. Πρόκειται για δυο επιχειρήσεις που έχουν διαπρέψει στο χώρο τους, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον, ενώ στόχο έχουν να δημιουργήσουν ένα ευρύ πλαίσιο συνεργασίας και να στηρίξουν τις ΜΜΕ καθώς και τους νέους να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες απαιτήσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected