Κατηγορίες
Football League

Football League – Και ο Δερμιτζάκης στα υπόψιν!

dermitzakisΤελευταίες πληροφορίες του gazzetta.gr θέλουν τον Παύλο Δερμιτζάκη να μπαίνει… σφήνα στη λίστα με τους υποψήφιους στόχους για τον αντικαταστάτη του Μπάμπη Τεννέ στον Απόλλων Σμύρνης

Από το βράδυ της Τρίτης οι Γρηγορίου και Παναγόπουλος είναι οι δύο τεχνικοί που βρίσκονται στη λίστα των ανθρώπων του Απόλλωνα Σμύρνης. Αφού με τον πρώην τεχνικό του Ατρομήτου δεν βρέθηκε συμφωνία μιας και εκείνος θέλει να εργαστεί στη Super League στράφηκαν στον Παναγόπουλο.

Μέχρι χθες το βράδυ εκείνος ήταν το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «ελαφράς ταξιαρχίας» και στην περίπτωση που στράβωνε κάτι ο Παντελής αποτελούσε το plan b. Ωστόσο, ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι το όνομα που μπαίνει ξαφνικά στο κάδρο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι… ξεγράφονται οι άλλες δύο περιπτώσεις αλλά γεγονός είναι ότι ακόμη δεν έχουν κατασταλάξει οι άνθρωποι της ομάδας και θέλουν να κάνουν την όσο τα δυνατόν καλύτερη επιλογή.

Γι αυτό και σημειώνεται αυτή η καθυστέρηση στην τελική απόφαση, η οποία ήταν να παρθεί αρχικά την Τετάρτη. Πάντως, η λογική λέει ότι το θέμα δεν θα καθυστερήσει πολύ ακόμη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected