Διάφορα

Συγκλονίζει η Σπυριδούλα από τη Λάρισα, που είχε πυροβοληθεί από τον πατέρα της!

12924324_1698492270439670_4586968435828423681_nΜε τη συνοδεία της γλυκύτατης φωτογραφίας που βλέπεται αλλά και με την πολύ συγκινητική ανάρτηση στο διαδίκτυο, η Σπυριδούλα από τη Λάρισα προσπαθεί να αναρρώσει μετά τη μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Συγκλονίζει η ευχή αλλά και η παρότρυνση που απευθύνει στο τέλος…

Αναλυτικά το συγκλονιστικό post που ανέβασε στο facebook :

“Στα 17 μου με πυροβόλησε ο πατέρας μου με δυο σφαίρες από κοντά στο κεφάλι… Πέθανα και επανήλθα… Μπήκα στη μονάδα για 7 μήνες! Κάθε λίγο και λιγάκι έλεγαν στη μαμά μου να μπει να με αποχαιρετίσει… Επανήλθα!!!! Εδώ και 26 μήνες νοσηλεύομαι στο ANIMUS. Δύσκολα, παλεύω να ξαναβρώ τον εαυτό και το μυαλό μου…. Δεν μιλώ…. δεν κινώ τίποτε… Όταν πονάω δεν μπορώ να πω ούτε που, ούτε πόσο….Συνεχώς έχω θέματα….κάνω άτυπες επιληπτικές… κάποιες φορές και κρίσεις τρόμου…

Από το πρωί έως το απόγευμα κάνω θεραπείες, με όσα προβλήματα έχω… μπορώ δεν μπορώ… θέλω δε θέλω… εξάλλου δεν έχω άλλη επιλογή!!! Αφού λοιπόν μπορώ εγώ να χαμογελώ…..μπορείς και συ!!!!

Ναι σε σένα το λέω εκεί έξω….. Μην τα παρατάτε…. Χαμογελάτε…. Αν κάτι σας πάει στραβά…. χαμογελάτε στραβά! Και μην πει κάποιος αν υπάρχει Θεός….. Κοίταξε με και θα καταλάβεις…..

Με αγάπη ……………………ΑΣΠΑ”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected