Κατηγορίες
Διάφορα

Εκπληκτικό βίντεο! Ο πιο γρήγορος παίκτης στην ιστορία του “Τροχού της Τύχης”! (vid)

RobertWheelOfFortune1416skΑυτός ο νεαρός είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο γρήγορος διαγωνιζόμενος, που πέρασε από τον Τροχό της Τύχης. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Από τον Τροχό της Τύχης έχουν περάσει εκατοντάδες παίκτες. Κάποιοι ήταν καλοί, κάποιοι ήταν πολύ καλοί και κάποιοι πάρα πολύ καλοί. Σαν τον Robert όμως, δεν ήταν κανείς!

Όχι μόνο κατάφερε να λύσει όλους τους γρίφους, χωρίς να προλάβουν να κερδίσουν ούτε έναν γύρο οι αντίπαλοί του, αλλά τα έβρισκε ακόμη κι όταν είχαν εμφανιστεί στον πίνακα μόνο δύο γράμματα.

Βέβαια, όπως ο ίδιος αποκάλυψε, είχε κάνει την προετοιμασία του, πριν πάει στο παιχνίδι.

Όπως είπε, παρακολουθούσε ιστοσελίδες που κρατούν “αρχείο” με τους γρίφους του Τροχού Της Τύχης και έκανε την έρευνά του, γράφοντας τα θέματα, που είχαν προηγηθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν.

“Το show πολλές φορές επαναλαμβάνει τα θέματά του. Το ‘Port & Starboard’ είχε μπει και στο παρελθόν άλλες δύο φορές, οπότε μόλις είδα “Μέρη” στην κατηγορία, είχα ένα προαίσθημα ότι μπορεί να ήταν αυτό. Όταν μέτρησα τα κενά, έλαμψε το πρόσωπό μου”, είπε.

Σε κάθε περίπτωση, ο Robert είναι ο πιο δυνατός παίκτης που έχουμε δει, γι’αυτό και έφυγε από το παιχνίδι με το ποσό των (κάτι παραπάνω από) 76.000 δολαρίων.

Δείτε το βίντεο:

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected