Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 3-0

DSCN9900

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, όταν και ο τοπικός ΓΑΣ πέτυχε τρία γκολ και ουσιαστικά “καθάρισε” τη νίκη.

Η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, που έφερε τους “κιτρινόμαυρους” στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αξιοσημείωτη είναι μάλιστα η ισορροπία στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς εκτός του μηδέν στη διαφορά τερμάτων (38-38), η νεοφώτιστη ομάδα είχε 11 ισοπαλίες σε 26 παιχνίδια, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην Α1 Ερασιτεχνική.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ11

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” του Γιώργου Ντάμτσιου ολοκλήρωσαν μια σεζόν με πολλά προβλήματα (διοικητικά και αγωνιστικά), που “φρέναραν” την ομάδα μετά την περσινή αξιοθαύμαστη πορεία και δημιούργησε σημαντικά σκαμπανεβάσματα στην παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά ανακοινώθηκε και μέσω της σελίδας του συλλόγου στο facebook, ακολουθούν σημαντικές διοικητικές εξελίξεις που θα δώσουν το στίγμα του αύριο στον “πράσινο” σύλλογο.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής αναμέτρησης η παρουσία ποδοσφαιριστών που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ακαδημία του Μέγα Αλέξανδρου, όπως οι Φετεινίδης, Γεωργάκης και Σωτηράκης. Αυτοί είναι άλλωστε το “αύριο” του συλλόγου, που ανέκαθεν εμπιστευόταν τα “δικά” του παιδιά.

Το ρεπορτάζ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Ο ΓΑΣ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την άκρως επιθετική διάθεση των ποδοσφαιριστών του στο σημερινό παιχνίδι και στο 37′ το σκορ είχε ήδη διαμορφωθεί στο 3-0. Το πρώτο γκολ της συνάντησης σημείωσε στο 9ο λεπτό ο Βασίλης Σιδηρόπουλος, ο οποίος πέτυχε το 8ο φετινό του τέρμα, δύσκολα όμως να είναι τα τελευταία αφού έτσι όπως το πάει, έχει ακόμη 10-12 χρόνια ακόμη…

Το 2-0 σημείωσε ο Θοδωρής Πέτγαζλης στο 24′ (7o γκολ για τον πρώτο σκόρερ του περσινού Κυπέλλου Ημαθίας) και το τελευταίο γκολ του ΓΑΣ για τη φετινή σεζόν πέτυχε ο Μάκης Σπανός στο 37′, φτάνοντας παράλληλα στα 6 προσωπικά.

12593515_1023102474424361_5797666422032018357_o

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Μοσχολιό.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Χαβιαρόπουλος, Γρυπούδης, Χαραλαμπίδης (53′ Τζιβάρας), Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι (70′ Σπυρίδης), Πέτγαζλης, Καψάλης, Σιδηρόπουλος (86′ Κελέσμητος), Τριανταφυλλίδης, Μποζίνης, Σπανός.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Σίμος, Ασημακόπουλος, Μηνούδης Χ., Σούρλας Δ., Μητσιώτης, Καραούσογλου, Φετεινίδης (70′ Γεωργάκης), Βελικούδης Β.Χ., Σωτηράκης, Σούρλας Σ. (52′ Βελικούδης Β.Δ.), Σερμπίνης (26′ Κιρικιλιανίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected