Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 2-3

12946891_1113386658695171_845882584_oΑνοιχτό παιχνίδι στο Μακροχώρι, στο φινάλε του πρωταθλήματος για τις δύο ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια σεζόν που είχε μόνο χαρές (δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση του Κυπέλλου και 5η θέση στο πρωτάθλημα) και λιγότερες λύπες. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Μάκη Γιαννόπουλου αγωνίστηκε χωρίς άγχος, καθώς η εξασφάλιση της παραμονής είχε επιτευχθεί από την προηγούμενη αγωνιστική.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η παρουσία του Λευτέρη Κελεσίδη στον πάγκο του “δικεφάλου” κόντρα στον γιο του Σταύρο που αγωνίζεται στο Μακροχώρι, ο οποίος μάλιστα σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Το Μακροχώρι βεβαίως, φέρνει όμορφες αναμνήσεις στον έμπειρο τεχνικό, καθώς με την “ασπρόμαυρη” φανέλα γνώρισε πολλές χαρές.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό του και προηγήθηκε με 2-0 λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Θανάσης Κίτσας, ο οποίος επανήλθε μετά τον σοβαρό του τραυματισμό που τον κράτησε 10 μήνες περίπου εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στο 33′ σημειώθηκε το 0-2 από τον Σπύρο Κίτσα (ο οποίος έφτασε τα 11 στο πρωτάθλημα και είναι ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μετά τον Γιώργο Κίτσα, που σημείωσε 16) και το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Το παιχνίδι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο μέρος, ενώ στο 70′ απέκτησε εκ νέου ενδιαφέρον όταν ο Κώστας Κωτσόπουλος (πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος με 15 γκολ) μείωσε το σκορ σε 1-2.

Ο “δικέφαλος” όμως πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο 84′ με τον Χρήστο Ζωγράφο ενώ το τελικό 2-3 διαμορφώθηκε στο 90+3′ με σκόρερ τον Σταύρο Κελεσίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Χαραλαμπίδη

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Γαϊτανίδης (46′ Χαρίσης), Κολεσίδης, Πέγιος (46′ Σταυρίδης), Τσιφλίδης, Σταματίου, Τσακαλίδης, Κελεσίδης, Δημοσθένους (78′ Τζήρος), Σαρκατζής, Κωτσόπουλος.

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Οβεζίκογλου, Κίτσας Λ., Μπουκλάς, Βασιλείου (50′ Κίτσας Β.), Χαρισούδης, Καρατάσιος, Ζωγράφος, Κίτσας Σ., Κίτσας Ν., Στεργιόπουλος, Κίτσας Θ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected