Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Με συνοδεία αστυνομικής δύναμης αποχώρησε η ΑΠΕ Λαγκαδά! Για “λαμόγια” μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο Περσίδης!

mBJBI5fWJmwNpyZxHnGFΈξω φρενών ήταν μετά τον αγώνα του Απόλλωνα με την ΑΠΕΛ ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κοκκινόμααυρων», Αβραάμ Περσίδης.

Κατήγγειλε και πάλι ότι υπήρχουν πιέσεις προς την ομάδα του, ενώ επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να υποκύψει. «Υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα χειρουργεία, άνευ αναισθητικού. Τους προτείνω να πάνε για χειρουργοί. Βρίσκονται σε εντεταλμένες υπηρεσίες, αλλά δε θα μας πτοήσουν. Είπαμε να πάμε τον Απόλλωνα ψηλά, τίμια και καθαρά. Κάποιοι δε θέλουν την τιμιότητα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε:

«Μου λένε να συμβιβαστούμε και να μην πάμε κόντρα στο κατεστημένο, όμως δεν έχω μάθει να συμβιβάζομαι. Ο Απόλλων έχει υποστεί αμέτρητες αδικίες. Δεν νομίζω ότι θα κοιμηθούν ήσυχοι το βράδυ αυτοί οι άνθρωποι, θα έχουν εφιάλτες. Σήμερα σταύρωσαν τον Απόλλωνα, αλλά ο Απόλλων θα αναστηθεί, δε θα υποκύψει σε κανένα λαμόγιο και τυχοδιώκτη. Εκπροσωπεί και συμβολίζει πολλά. Σε παιχνίδια στημένα, με τηλέφωνα και μηνύματα δε συμμετέχουμε. Δεν αρέσει αυτό σε κάποιους. Σε όλους που φόρεσαν τη φανέλα και μου ματώνουν για αυτήν την ιδέα θα παραμείνουμε τίμιοι. Μπορεί να ακουγόμαστε γραφικοί, αλλά αυτοί είμαστε».

Όταν του ζητήθηκε να πει περισσότερα, συμπλήρωσε: «Θα δώσω κι άλλα στοιχεία. Υπάρχουν  πιέσεις, τηλεφωνήματα, ο Λαγκαδάς έγινε η Μπαρτσελόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπου πάνε γίνονται όργια».

Δείτε το video στο metrosport.gr

Σύρραξη στα αποδυτήρια, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ αποχώρησε η ΑΠΕΛ

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΑΠΕΛ. Με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Γκορτσίλα υπήρξε σύρραξη στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.

Έξω από το γήπεδο οπαδοί του Απόλλωνα περίμεναν να βγει η αποστολή των φιλοξενούμενων και κατά την έξοδό τους άκουσαν μαζεμένα «γαλλικά». Παράλληλα, ακούγονταν έντονες αποδοκιμασίες για τον διαιτητή και τους βοηθούς της αναμέτρησης. Παρατεταγμένες δυναέμις των ΜΑΤ απώθησαν τους συγκεντρωμένους για να μπορέσει να αποχωρήσει από το γήπεδο της Καλαμαριάς η αποστολή της ΑΠΕΛ. Ο διαιτητής Γκορτσίλας μέχρι και μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα ήταν ακόμη στα αποδυτήρια για να συντάξει το φύλλο αγώνα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected