Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1

jDlUSQ6xyFy9ODGyInQ1

Σε ένα παιχνίδι που οι πρωταγωνιστές ήταν οι βοηθοί κι όχι οι ποδοσφαιριστές, ο Απόλλων γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΠΕΛ. Έτσι οι «κοκκινόμαυροι» υποχώρησαν στην έκτη θέση και βρίσκονται μόλις στο +4 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και είναι μια ανάσα από την παραμονή στην κατηγορία. Πολλά παράπονα από τους ανθρώπους του Απόλλωνα για τη διαιτησία, καθώς στο πρώτο γκολ θεωρούν πως ο παίκτης των φιλοξενούμενων προέρχεται από θέση οφσάιντ, ενώ για τη φάση του πέναλτι «βράζουν», αφού την υπόδειξη έκανε ο βοηθός κι όχι ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Γκορτσίλας. Επίσης, υπήρξαν παράπονα για την αποβολή του Μουχάλη στο 49′ αλλά και για τα οφσάιντ που άφηνε στο δεύτερο ο βοηθός Μιχαηλίδης. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Κρυστάλλης στο 39΄.

Ο αγώνας:

Δυνατά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Απόλλωνας και μόλις στο 8ο λεπτό έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Μήτσικας έκλεψε την μπάλα από τα δεξιά, έδωσε στον Τσουκάνη, ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ, όμως ο Καλογεράκης απέκρουσε σωτήρια. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους ήρθε δεκαπέντε λεπτά μετά. Ο Ντούνγκα βγήκε απέναντι στον Βασιλειάδη, πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Κρυστάλλη πέρασε άουτ.

Το γκολ για την ΑΠΕΛ ήρθε έξι λεπτά πριν το ημίχρονο. Ο διαιτητής δίνει ανάποδο πλάγιο, ο Ντούνγκα έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε πάνω από τον Βασιλειάδη και ο Κρυστάλλης την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0.

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τους «κοκκινόμαυρους». Ο Μουχάλης αντικρίζει αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Ξανθόπουλο.

Στο 58΄ ο Ζανέττου πήγε να αιφνιδιάσει από τα 40 μέτρα τον Καλογεράκη, όμως ο γκολκίπερ της ΑΠΕΛ μπλόκαρε με δυσκολία. Στο 74΄ ο Κρυστάλλης βγήκε απέναντι στον Βασιλειάδη με τον πορτιέρε των γηπεδούχων να αποκρούει σωτήρια. Και τρία λεπτά μετά η ΑΠΕΛ κέρδισε πέναλτι μετά από υπόδειξη του βοηθού και όχι του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γκορτσίλα.

Ο Πολίτης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Βασιλειάδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Πολίτης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 81΄ νέα χαμένη ευκαιρία για την ΑΠΕΛ. Ο Ντούνγκα από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ βγαίνει απέναντι στον Βασιλειάδη, όμως ο νεαρός γκολκίπερ των κοκκινόμαυρων είπε και πάλι όχι. Νέα επέμβαση του Βασιλειάδη, αυτή τη φορά σε τετ α τετ του Τσερκέζη στο 83΄.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Βασιλειάδης, Μουχάλης, Γεωργίου, Νταμαρλής, Μωυσίδης, Γιαξής, Μήτσικας (65΄ Μωυσιάδης), Τσουκάνης, Κανούλας, Βιλανάκης (46΄ Πάλλα), Ζανέττου (80΄ Αγτζίδης)

ΑΠΕΛ: καλογεράκης, Λεμονής, Ντόσης (9΄Ξανθόπουλος), Αθανασίου, Καραμανλής, Σακαλής, Ντούγκα, Παναγιωτούδης, Κρυστάλλης (83΄ Τσερκέζης), Καρασταύρου (66΄ Βεϊδαμενίδης), Πολίτης

metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected