Κατηγορίες
Super League 1

Οι δηλώσεις του Σωκράτη Διούδη στο Metropolis 95.5 (audio)

bWcnxPSRQvPpj52SsnxPΣτο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σωκράτης Διούδης. Ο γκολκίπερ του Πανιωνίου αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, στην προσωπική του παρουσία στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ σχολίασε και το πιθανό ποδοσφαιρικό GRexit.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το GRexit: «Οι συνέπειες θα είναι μεγάλες. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος να μη γίνει κάτι τέτοιο. Η αβεβαιότητα για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή θα είναι μεγάλη στις ήδη δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το χθεσινό ματς: «Εκτιμώ πως κέρδισε ο Πανιώνιος και όχι ότι έχασε ο ΠΑΟΚ. Εμείς είχαμε από την αρχή ως στόχο να μπούμε στο ματς και να πάρουμε τη νίκη για να καθαρίσουμε την υπόθεση πλέι οφ. Ήταν ευκαιρία για εμάς απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Κάναμε το παιχνίδι μας, χτυπήσαμε στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, πάνω στις οποίες δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ήμασταν και τυχεροί στο β’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο κουραστήκαμε και μας πίεσε ο ΠΑΟΚ».

Για την επιτυχία του Πανιωνίου να μπει στα πλέι οφ: «Η νίκη αυτή δείχνει την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά. Ήμασταν από την αρχή ψηλά στη βαθμολογία και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Και παίζοντας κυρίως με Έλληνες ποδοσφαιριστές, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Και απέναντι σε ομάδες με πολύ υψηλότερο μπάτζετ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Σε όποια κατάσταση κι αν είναι, δεν παύει να είναι ΠΑΟΚ. Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως, ήμασταν αποφασισμένοι. Παίζαμε εντός έδρας και μας βοήθησε και ο κόσμος. Δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο».

Για τον πρώην συμπαίκτη του στον Άρη, Μάρκο Βελλίδη: «Με τον Μάρκο ήμασταν πολλά χρόνια στον Άρη και είχα την καλύτερη συνεργασία με οποιονδήποτε άλλο τερματοφύλακα. Είναι και καλό παιδί και καλός τερματοφύλακας. Είναι χαμηλών τόνων παιδί και αν πάρει χρόνο συμμετοχής θα δείξει την αξία του».

Για την προσωπική του παρουσία στον Πανιώνιο: «Αυτό που ήθελα ήταν να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου και ρυθμό γιατί πέρασα μια δύσκολη χρονιά στο Βέλγιο. Στον Άρη συνήθισα να αγωνίζομαι και έχοντας αυτό ως δεδομένο πηγαίνοντας σε μια ομάδα που δεν έπαιζα ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ήθελα να βρω μια ομάδα να μου δώσει ψυχολογία και παιχνίδια να βρω ρυθμό και μέσα από τον Πανιώνιο το κατάφερα».

Για τη φάση του γκολ του Τζιόλη: «Έγινα πολύ ξαφνικά η φάση. Από τη στιγμή που παίρνει την κεφαλιά ο Τζιόλης και η μπάλα πηγαίνει στην αντίπαλη γωνία σε εκείνο το σημείο δεν προλαβαίνεις να κάνεις και πολλά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπει στα πλέι οφ: «Το τελευταίο καιρό ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα και δεν ξέρω σε τι ψυχολογία βρίσκονται οι παίκτες. Έχει το πλεονέκτημα για να είναι στα πλέι οφ, έχει και τους παίκτες, οι οποίοι αν βρεθούν σε καλή μέρα μπορούν να “ξεκλειδώσουν” κάθε ματς. Εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα είναι στα πλέι οφ».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Σωκράτης Διούδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ΕΔΩ

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected