ΕΠΣ Πέλλας

Εδεσσαϊκός – Αλμωπός Αριδαίας 1-2 (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την άκρως επιτυχημένη φετινή χρονιά ο πρωταθλητής Αλμωπός Αριδαίας.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη, στη τελευταία αγωνιστική της σεζόν, επικράτησε με 2-1 του Εδεσσαϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας και ξεκινά από αύριο την προετοιμασία της για τα μπαράζ ανόδου, που θα διεξαχθούν από τις 15/5 μέχρι τις 4/6

Στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο (παρά το γεγονός πως το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά), οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7ο λεπτό με τον Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα είχαν την ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα, ωστόσο ο Κατρατσέας απέκρουσε το τετ-α-τετ του Καπουσούζη.

Στο δεύτερο μέρος, οι “πράσινοι” μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 48′ έφεραν το ματς στα ίσια με τέρμα του Χωραφά.

Το τελικό 1-2 σημείωσε στο 80ο λεπτό ο Κώστας Καπουσούζης, το οποίο και έκρινε την αναμέτρηση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Φωτιάς, με βοηθούς τους κ.κ. Μιχάλογλου και Αρέστη,

Συνθέσεις

ΕδεσσαϊκόςΚατρατσέας, Παπουλίδης, Τζούρτζος, Παπαηλία, Πούπης, Μπάμπαλης, Χόντζιας, Χωραφάς, Βλαδοβίτης (81′ Παλάνης), Παλημάνης, Μεταξάς

Αλμωπός Αριδαίας : Χρήστου, Ελευθεριάδης, Κιοσκερίδης, Ζαρογιάννης, Μουρατίδης, Καμπάνης, Καπουσούζης, Ελευθεριάδης Γ., Καραγιάννης (55′ Καραδήμος), Προβατίδης (55′ Κοβάτσης), Παπαδόπουλος (75′ Μπογδάνης).

Οι δηλώσεις του προέδρου του Αλμωπού Αριδαίας Κώστα Γάτσου :

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία με τους ανθρώπους της διοίκησης, με τον προπονητή αλλά και με τους παίκτες της ομάδας. Το οικογενειακό κλίμα που φάνηκε από την αρχή του πρωταθλήματος, συνεχίστηκε ως το τέλος. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη και πλέον κοιτάζουμε τα μπαράζ. Προσωπικά πιστεύω ότι θα έχουμε κι εκεί τύχη χωρίς να γνωρίζω αγωνιστικά τις άλλες ομάδες του ομίλου. Έχω όμως επίσης πολύ μεγάλη πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας”

*με στοιχεία και φωτογραφίες από τη Χαρά Ματεντζόγλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected