Κατηγορίες
Football League

Ραγδαίες εξελίξεις στον Πανσερραϊκό! Παραιτήθηκε και ο Χαλκίδης!

xalkidis-21898Απίστευτες είναι οι εξέλιξεις στον Πανσερραϊκό μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Πανελευσινιακό, καθώς άνθρωποι που αποτέλεσαν την ομάδα κρούσης για την επιστροφή των “λιονταριών” στην Football League αποχωρούν.

Μετά τον Δημήτρη Καμήλαλη και ο πρόεδρος Παναγιώτης Χαλκίδης παραιτήθηκε από το Δ.Σ και σε λίγο αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες.

Όπως γράφτηκε σχετικά στο serressport.gr, η απόφαση πάρθηκε στο έκτακτο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ήταν τα όσα άκουσε μετά το αποτέλεσμα της ομάδας, με φιλάθλους να εξαπολύουν λεκτική επίθεση εναντίον του, ζητώντας του τα ρέστα για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του: 

“Με λύπη μου θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι ο κύκλος μου στον Πανσερραϊκό έκλεισε. Όλα στην ζωή έχουν μια αρχη και ένα τέλος. Σήμερα μετά από ώριμη σκέψη και και για λόγους ευθιξίας παραιτούμαι από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964. Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τα μέλη της Διοίκησης και προσωπικά τους κ. Κουρτίδη Γιώργο, Ανδρέου Λευτέρη, Κοράκη Χρήστο, Νίκο Ιλανίδη, Δημήτρη Καμήλαλη, Σωτήρη Βλάχο, Νικο Μάτζαρη, Πασχάλη Τρέντσιο, Σάββα Τερζόπουλο και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ.Χατζημιχαϊλιδη για την εμπιστοσύνη που που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια για την τιμή που μου κάνανε να με εκλέξουν Πρόεδρο αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα τους τοσο ηθικά όσο και οικονομικά μέχρι το τέλος της περιόδου. Κατόπιν να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές, τους τεχνικούς της ομάδας, και πάνω απ όλα όλους τους “αγνούς” φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν σε αυτά τα δύσκολα και όμορφα χρόνια”.

Με Τιμή

Παναγιώτης Χαλκίδης    

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected