Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Μεγάλο ματς στο Παρίσι, προβάδισμα η Σίτι! (vids)

_89115869_city_gettyΟ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχασε πέναλτι, τετ-α-τετ και είχε δοκάρι και παρότι σκόραρε η Σίτι πήρε 2-2 από την Παρί και προβάδισμα για τη ρεβάνς στο Μάντσεστερ.

Μόλις μετά από 13 δευτερόλεπτα αγώνα ο Νταβίντ Λουίζ δέχτηκε κίτρινη κάρτα για φάουλ (κράτημα) στον Σέρχιο Αγκουέρο και ο Βραζιλιάνος στόπερ θα χάσει την ρεβάνς του Μάντσεστερ σε 6 βράδια. Ήταν η πιο γρήγορη κάρτα στην ιστορία του Champions League.

Στο 7ο λεπτό η Παρί βγήκε στην αντεπίθεση, ο Καβάνι τροφοδότησε τον Ματουιντί που έπεσε εντός περιοχής μετά την σύγκρουση με τον Μανγκαλά, αλλά ο Μίλοραντ Μάζιτς δεν έδωσε το πέναλτι που ζήτησαν οι Γάλλοι.

Λίγο αργότερα Σέρβος διαιτητής διόρθωσε το λάθος του με λάθος, καθώς έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων που δεν έγινε ποτέ, καθώς ο Νταβίντ Λουίζ έπεσε πάνω στο πόδι του Σανιά. Γκολ όμως δεν μπήκε, καθώς ο Χαρτ απέκρουσε την εκτέλεση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός στο 24′ έχασε ευκαιρία που δεν συνηθίσει με βιαστικό πλασέ σε τετ-α-τετ και τελικά αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η Μάντσεστερ Σίτι στο 38′ με το εξαιρετικό σουτ του Κέβιν Ντε Μπράινε σε αντεπίθεση από λάθος πάσα του Ματουιντί στον Ραμπιό.

Την ασίστ στον Βέλγο τον έκανε ο Φερναντίνιο, ενώ στο 41′ ο παρτενέρ του στο κέντρο, ο Φερνάντο, γύρισε πίσω να πάρει την μπάλα από τον Χαρτ σε ελεύθερο, όμως έγινε κακή συνεννόηση προσπάθησε να διώξει άμεσα όταν του έδωσε την μπάλα ο Άγγλος τερματοφύλακας, ο Ιμπραχίμοβιτς έβαλε την κόντρα και αυτό ήταν αρκετό για να σκοράρει.

Το 1-1 έγινε χωρίς τελική προσπάθεια, ενώ λίγο έλειψε στο 45’+1 να ολοκληρωθεί η ανατροπή, ο Καβάνι περίμενε αμαρκάριστος με… φάτσα το τέρμα, αλλά η πάσα του Ματουιντί ήταν κακή.

Τελικά η ανατροπή ολοκληρώθηκε ακριβώς με την συμπλήρωση 59 λεπτών αγώνα, με τον Αντριέν Ραμπιό να κάνει το 2-1 για την PSG, παίρνοντας το… ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Χαρτ στην κεφαλιά του Καβάνι (σε κόρνερ του Ντι Μαρία).

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είχε δοκάρι (οριζόντιο) στο 62′ με κεφαλιά και αφού δεν έγινε το 3-1 εκεί, η Σίτι ισοφάρισε σε 2-2 με αρκετή τύχη δέκα λεπτά αργότερα. Ο Σερζ Οριέ απέτυχε να απομακρύνει την μπάλα, αυτή κόντραρε στον Τιάγκο Σίλβα και “στρώθηκε” στον Φερναντίνιο που την έστειλε στα δίχτυα, αφού κόντραρε ξανά και σε Οριέ και σε Σίλβα!

Συνθέσεις

ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ: Τραπ, Οριέ (78′ Φαν ντερ Βιλ), Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Ραμπιό (78′ Λούκας Μόουρα), Ματουιντί, Ντι Μαρία, Καβάνι, Ιμπραχίμοβιτς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί, Φερνάντο, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε (78′ Ντελφ), Χεσούς Νάβας, Νταβίντ Σίλβα, Αγκουέρο (93′ Κολάροβ).

βίντεο με τα γκολ στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected