Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – “Λύκοι” όνομα και πράγμα, κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση! (vids)

_89115015_rodriguez_gettyΟι «λύκοι» έφαγαν τη Ρεάλ! Η απίστευτη Βόλφσμπουργκ έκανε μια… χαψιά τη «βασίλισσα» και με το πεντακάθαρο 2-0, ετοιμάζεται να πετάξει εκτός ημιτελικών τους Μαδριλένους!

Τρομερά και φοβερά πράγματα στη Γερμανία!

Στην παρθενική της παρουσία στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, η Βόλφσμπουργκ… ξέρανε τη «βασίλισσα» της Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, και με το πεντακάθαρο 2-0, πάει στο «Μπερναμπέου» την άλλη Τρίτη για να ολοκληρώσει έναν ανεπανάληπτο θρίαμβο.

Όταν μπήκαν σήμερα στην “Φολγκσβάγκεν Αρίνα” οι δύο ομάδες, ήταν εμφανές πως το συγκρότημα του Ζιντάν είχε αλλού το μυαλό της. Μπορεί μόλις στο πρώτο λεπτό ο Κριστιάνο να σκόραρε, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ορθώς, καθώς ήταν- έστω και για λίγο- σε θέση οφσάιντ.

Από κει και πέρα, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και δεν τα άφησαν ποτέ μέχρι και το τέλος: στο 14΄ ο Μπενζεμά φάνηκε φιλεύσπλαχνος και αντί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα την έστειλε πάνω στον Μπενάλιο κι από κει και πέρα, το γήπεδο… έγειρε.

Στο 17΄ η Βόλφσμπουργκ κέρδισε πέναλτι (τραβηγμένο είναι η αλήθεια, όμως ο διαιτητής- όπως φαίνεται και στο βίντεο- βρισκόταν στην τέλεια θέση για να κρίνει) σε ανατροπή του Σίρλε από τον Κασεμίρο. Ο Ροντρίγκες από τα 11 βήματα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 και έγινε ο πρώτος παίχτης που βάζει γκολ στον Νάβας μετά από 737 λεπτά στο Champions League.

Πριν προλάβει να συνέλθει από την ψυχρολουσία του 1-0 η Ρεάλ, οι παίκτες του Ντίτερ Χέκινγκ χτύπησαν και πάλι: ωραίο γύρισμα του Ενρίκε στον Άρνλοντ και ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δε δυσκολεύτηκε να γράψει από κοντά το 2-0, μόλις στο 25΄.

Στο 32ο λεπτό ο Μπενζεμά απέδειξε γι’ ακόμα μία φορά τη μεγάλη του καρδιά και δε «μάτωσε» τα δίχτυα, μιας και η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο 45λεπτο η «Βασίλισσα» συνέχισε να παίζει σαν υπνωτισμένη και στο 69΄ ο Σίρλε θα μπορούσε να έχει τσεκάρει από σήμερα το εισιτήριο της πρόκρισης των «Λύκων», όμως το σουτ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 79΄ ο Ρονάλντο είδε τον Μπενάλιο να του λέει ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ, ενώ ο Κρούζε στο 89΄ αρνήθηκε κι αυτός να κάνει το 3-0.

δείτε βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected