Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Το προσκλητήριο κάλεσμα του Απόλλων Αγίου Γεωργίου για τη φιέστα τίτλου!

12143288_10153601986541955_800593288746090178_nΤην Κυριακή 10/04/2016 και ώρα 16.30 η ομάδα του Απόλλων δίνει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου με την ομάδα της Μαρίνας!

Οι παίκτες, ο προπονητής και το Δ.Σ. καλούν όλους τους φίλους της ομάδας στην φιέστα για τον τίτλο του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε η ομάδα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης :

“Με το σφύριγμα της λήξης, όλοι μαζί θα γιορτάσουμε την άνοδο και την πρώτη θέση της Ομάδας μας, με Άφθονο κρασί και ψητά (προσφορά του Δ.Σ.)! Από το συγκεκριμένο παιχνίδι ανοίγει και ένας νέος κύκλος για την ομάδα, όπου θα τιμά παίκτες και παράγοντες που έχουν προσφέρει στο Αγαπημένο μας σωματείο.

Την Κυριακή τιμούμε τον Χαράλαμπο Σπυριδωνίδη, προπονητή και παίκτη-Αρχηγό της ομάδας, για την πολυετή του προσφορά στον σύλλογο, μιας και θα φορέσει για τελευταία φορά την φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝ σε επίσημο παιχνίδι.

Επίσης τιμούμε τον Αθανάσιο Παπαδίνα, προπονητή των Ακαδημιών, παίκτη της ομάδας & Αρχηγό (για πολλά χρόνια) και πρώην Προπονητή της πρώτης ομάδας για την προσφορά ,την αφοσίωση και την αγάπη του προς τον σύλλογο!

Για τους δύο αυτούς παίκτες-άνδρες που έχουν προσφέρει όσο λίγοι στην πρόσφατη Ιστορία της ομάδας ως ποδοσφαιριστές αλλά κυρίως ως ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ και συνεχίζουν να το κάνουν από διαφορετικό πόστο πλέον…. Δεν χωρούν συστάσεις και περιττά λόγια παρά μόνο Σεβασμός! Ευχή μας είναι να συνεχίσουν για πολλά χρόνια ακόμη να προσφέρουν στην Ομάδα!!

Υ.Γ. Η κίνηση αυτή δεν θα είναι μεμονωμένη. Στόχος μας είναι να τιμηθούν όσοι προσέφεραν στην Ομάδα-Οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected