Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Δόξα Μανωλάδας – ΑΕ Σπάρτη 0-1

1_4270Η ΑΕ Σπάρτη «άλωσε» την δύσκολη έδρα της Δόξας Νέας Μανωλάδας επικρατώντας με 1-0, διατήρησε το +6 από τον δεύτερο Παναργειακό και απέχει 4 βαθμούς από την άνοδο στην Football league!

Η ομάδα της Μανωλάδας, που αποτελεί τις ευχάριστες εκπλήξεις του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής έχοντας πετύχει σημαντικές νίκες στην έδρα της, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, αλλά στο τέλος υποκλίθηκε κι αυτή στη «Βασίλισσα» του Νότου. Οι Κυπελλούχοι Λακωνίας δραπέτευσαν με το μεγάλο διπλό χάρη σε τέρμα του αρχηγού Ηλία Αναστασάκου στο 39′, έπειτα από ασίστ του Κοιλιάρα.
Στο 70′ η Δόξα είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα για να ισοφαρίσει, αλλά ο Πέτρος Κραβαρίτης ήταν για μια ακόμη φορά ο φύλακας άγγελος της ΑΕ Σπάρτη. Ο Σωτηρόπουλος εκτέλεσε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή και ο πολυπειρος πορτιέρο των φιλοξενούμενων εκτινάχτηκε παραχωρώντας το κόρνερ. Στο 87΄ο Οικονομόπουλος τράνταξε το δοκάρι του Καλλιακμάνη και το 1-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κατσίκη στις καθυστερήσεις για σκληρό μαρκάρισμα.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ Ν. ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ: Καλλιακμάνης, Παναγιωτόπουλος (39′ λ. τρ. Αργυρόπουλος), Σούλης, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μπαρμπαρούσης (75′ Νικολόπουλος), Βατσής (50′ Σκοτζάι), Γούρμος, Νιφορόπουλος, Μελετιδης.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Κατσίκης, Κοιλιάρας (82′ Μπιταξής), Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Βιγιαφάνε (74′ Αναστασόπουλος), Ηλιόπουλος (88′ Κρεββατάς).

dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected