Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Παναρκαδικός – Παναργειακός 0-1 (vid)

Χωρίς τίτλοΟ Παναρκαδικός δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναργειακό για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 0-1 από το τέρμα του Πούτση στο 40’.Το τριφύλλι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Άργους από την άλλη να βρίσκει στόχο στην μοναδική αμυντική ολιγωρία του Παναρκαδικού.

Καταπληκτική η ατμόσφαιρα στο κατάμεστο γήπεδο του Παναρκαδικού από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων θυμίζοντας ένδοξες εποχές από τα παλιά και για τα δύο ιστορικά σωματεία.

Πλέον ο Πανρκαδικός μένει αρκετά πίσω στο κυνήγι από την πρώτη Σπάρτη που πέρασε νικηφόρα από την Μανωλάδα αλλά και από τον Παναργειακό ο οποίος είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Παναρκαδικός στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος είχε πρόθεση να πιέσει την ομάδα του Παναργειακού χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες με τους Σαλαπάτα, Δήμο, Καδά και Κώτσιρα. Οι φιλοξενούμενοι αφού απείλησαν με την κεφαλιά του Έτοφ να στο 37’ τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με τον Πούτσι να πλασάρει εύστοχα τον Ψυχογιό για το 0-1.

Στην επανάληψη το τριφύλλι έχασε μοναδική ευκαιρία με την κοντινή κεφαλιά του Αγγελόπουλου να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Ρίζου με τον ρυθμού του αγώνα να πέφτει και τον Παναργειακό να εκμεταλλεύεται τις πολλές διακοπές και να διαχειρίζεται σωστά υπέρ του προβάδισμα μέχρι το τέλος φεύγοντας από την Τρίπολη με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Γογωνάς, Μπούτας, Καστριτσέας, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Αγγελόπουλος, Δήμος, Σαλαπάτας Τ., Καδάς, Κώτσιρας

Παναργειακός: Ρίζος, Λιόσης, Κολλάρας, Ηρακλής, Κάβριτς, Πούτσης, Μπούνας, Ρότα, Ετόφ, Κατιάγκα, Παντελής

arcadiaportal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected