Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άρης – Το μεγάλο “στοίχημα” της εκκαθάρισης, το πλάνο για το ρόστερ και η συνεργασία με Αναστόπουλο

καρυπιδης-αναστοπουλοςΜε τον στόχο της ανόδου να έχει επιτευχθεί και μαθηματικά στον Αρη σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα και το SDNA αποκαλύπτει τι περιλαμβάνει το πλάνο ενίσχυσης των “κιτρίνων” ενόψει Football League, αλλά και ποιοι παίκτες βρίσκονται στη λίστα του Νίκου Αναστόπουλου.

Στόχος επετεύχθη για τον Άρη, που κατάφερε πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν να “κλειδώσει” και μαθηματικά την άνοδό του στη Football League. Παρόλα αυτά, κανείς στο στρατόπεδο των “κιτρίνων” δεν πανηγυρίζει, ούτε στέκεται σε αυτό, καθώς ο στόχος αυτός αν και επιτακτικός για τον Αρη, ήταν ο μίνιμουμ που μπορούσε να οριοθετηθεί ενόψει της συνέχειας.

Πλέον το βάρος όλο έχει πέσει στην εκκαθάριση της ΠΑΕ Άρης, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να έχει δώσει τις δεσμεύσεις του πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και η ομάδα θα αγωνιστεί στη Football League, δίχως προβλήματα.

Το SDNA αποκαλύπτει σήμερα το τι περιλαμβάνει το αγωνιστικό πλάνα του Άρη, ενόψει της νέας σεζόν. Ήδη εδώ και αρκετό διάστημα ο Νίκος Αναστόπουλος, με τον Θόδωρο Καρυπίδη σχεδιάζουν την ομάδα της νέας περιόδου.

Ο “αλενατόρε” που υλοποίησε τον στόχο της ανόδου, θα είναι και τη νέα χρονιά στο “τιμόνι” της ομάδας, με τον ίδιο να έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του τόσο σε ό,τι αφορά τις αποδεσμεύσεις, όσο και την ενίσχυση της ομάδας.

Όπως λένε οι “κίτρινοι” στόχος τους είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα Super League, η οποία απλώς θα αγωνίζεται στη Football League. Ο Νίκος Αναστόπουλος, έχει ζητήσει από τον Θόδωρο Καρυπίδη οκτώ παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ θεωρείται βέβαιο πως θα ακολουθήσουν ισάριθμες αποχωρήσεις.

Η ενίσχυση των “κιτρίνων” θα είναι σε όλες τις θέσεις, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα υπάρχουν παίκτες από το “πάνω ράφι”. Ήδη ένα από τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει είναι αυτό του Αβράαμ Παπαδόπουλου, ενώ επιθυμία του Αναστόπουλου, είναι να συνεργαστεί εκ νέου με τον Βαγγέλη Μάντζιο, τον οποίο είχε παίκτη τόσο στον ΟΦΗ, όσο και στον Ατρόμητο.

Από τα ονόματα αυτά αντιλαμβάνεται ο καθένας πως ο πήχης των προσδοκιών θα ανέβει αρκετά για τον Άρη, με τον Θόδωρο Καρυπίδη, να δείχνει αποφασισμένος να βάλει αρκετά χρήματα, προκειμένου να δει τον Άρη, να επιστρέφει του χρόνου στα “σαλόνια” της Super League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected