Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Σάκη Παπαδή ως MVP της 25ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos)

DSCN0786

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (9/4) στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, η βράβευση του Σάκη Παπαδή, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 25ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 1052 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, ωστόσο η τρέχουσα σεζόν περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές θα γίνονται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως αποδείχτηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει άπλετος χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Ωστόσο, η σημερινή βράβευση πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του φιλικού του ΓΑΣ Ροδοχωρίου με τον Αλμωπό Αριδαίας, κατόπιν σχετικής άδειας του ρέφερι της συνάντησης κ. Παπαδάκη

Να σημειώσουμε πως το έπαθλο στον νικητή είναι μία προσφορά της εταιρίας “Agroexelixis” (στο 23ο χλμ Βέροιας – Έδεσσας στη διασταύρωση Μαρίνας) τον ιδιοκτήτη του οποίου Νίκο Κεσίδη, ευχαριστούμε θερμά για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

δείτε τις φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected