Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – Καβάλα 0-3

Πτολεμαϊδα-604x296Ο ΑΟΚ επανήλθε στις νίκες μετά από 6 αγωνιστικές με δίκαιο τρόπο, σ` ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Νάσος Αθανασίου κράτησε όρθιο το Καβαλιώτικο συγκρότημα στο 20` με τη διπλή απόκρουση στο πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι και στη β` μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικοί. Αυτό δηλαδή που τους έλειπε σε προηγούμενα παιχνίδια.

Γενικά η νίκη αυτή, βοηθάει πάρα πολύ σε βαθμολογικό επίπεδο ενώ ανεβάζει και τη ψυχολογία της ομάδας.

Στην Πτολεμαϊδα βρέθηκαν περίπου 30 Καβαλιώτες ενώ το παιχνίδι διεξήχθη με ψιλόβροχο.

Όλα τα γκολ στο Β` μέρος. Το 0-1 στο 55` όταν από πάσα του πολύ καλού Δουμάνη, ο Πτηνόπουλος πέρασε το Χρυσοστομίδη και ο Σαββίδης πέτυχε αυτογκόλ, στην προσπάθεια του, να απομακρύνει. Το 0-2 στο 68` από πάσα του Δουμάνη και ωραίο σουτ του Ασημάκη και στο 80` το 0-3 με σουτ του Δουμάνη.

Ο ΑΟΚ στο Α` μέρος απείλησε στο 15` με σουτ του Δουμάνη που πέρασε άουτ, στο 20` αρχικά με σουτ του Λίτσκα απόκρουση του Χρυσοστομίδη, νέο σουτ του Πτηνόπουλου και νέα απόκρουση του Χρυσοστομίδη, στο 33` με σουτ του Λίτσκα, άουτ και στο 36` με σέντρα σουτ του Πτηνόπουλου και απόκρουση του Χρυσοστομίδη.

Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 26` όταν ο Μπλιζνάκοφ κέρδισε πέναλτι από τον Κυγάη. Το εκτέλεσε ο Μαυροματίδης, ο Αθανασίου έκανε σπουδαία επέμβαση ενώ στην επαναφορά του σουτ του Μπίκου, πάλι εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ.

Στο β` μέρος, οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 47` με τον Μπλιζνάκοφ ενώ είχαν ακόμη δυο χαμένες ευκαιρίες με τον Κουλίδη στο 58`(η μπάλα κόλλησε στη λάσπη, μπροστά στην εστία του Αθανασίου) και πάλι με τον Μπλιζνάκοφ στο 84`.

Ο ΑΟΚ είχε δοκάρι στο 64` με σουτ του Δουμάνη.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός: Χρυσοστομίδης, Μ. Χαραλαμπίδης, Σαββίδης (64` Αμπατζίδης), Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσέμης, Μπίκος, Γιόντσης, Μπλιζνάκοφ, Μαυροματίδης, Χ. Χαραλαμπίδης.

Καβάλα : Αθανασίου, Σταματόπουλος, Μπάτζιος, Τουμανίδης, Κυγάης (28` Μπαντάνης), Παληγεώργος, Δέντσας, Παπαδόπουλος (64` Ασημάκης), Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Λίτσκας (75` Μπρατσιάνι).

proininews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected