Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αιγινιακός – Ρήγας Φεραίος 4-1

DSC_00501Συνεχίζει ακάθεκτος προς τον τίτλο ο Αιγινιακός που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο να ξεπεράσει και το εμπόδιο του ισχυρού Ρήγα Φεραίου, τον οποίο και κέρδισε εύκολα με 4-1 στο Αιγίνιο.

Η ομάδα της Πιερίας καλπάζει προς τον τίτλο και μετά τη σημερινή ισοπαλία της ΑΕ Καραϊσκάκης στη Ν. Αγχίαλο, “βλέπει” ακόμη πιο ξεκάθαρα την υπόθεση της ανόδου να γίνεται πραγματικότητα.

Όλα αυτά πάντα με τη σωστή διαχείριση και την εμπειρία που διαθέτει τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

Ο πρώτος σκόρερ του ομίλου Γκούρτσας και ο Πέντα με δυο τέρματα τους, έβαλαν μπροστά στο σκορ τον Αιγινιακό πρίν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού.

Λίγο πριν το ημίχρονο ο Γκούρτσας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να πάνε στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές με το καθαρό για τους γηπεδούχους 3-0.

Στο 60΄οι παίκτες της Βολιώτικης ομάδας κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με τον Σπαθή αλλά ο Αιγινιακός δεν είχε πεί την τελευταία του λέξη.

Ο Αραμπατζής έβαλε τη..σφραγίδα στο σκορ διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 και δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη μεγάλη νίκη της ομάδας της Πιερίας.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Γκούρτσας και Πέντα θα μπορούσαν να διευρύνουν κι άλλο την έκταση στο σκορ αν η μπάλα δεν έβρισκε δυο φορές για τον πρώτο και μια για τον δεύτερο, στα δοκάρια του τερματοφύλακα Κεφαλά.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ράτκο, Λιόλιος, Σαββίδης, Τάντιτς, Οικονόμου, Γκούρτσας (57΄ Κουτσοσπύρος), Ντίντακ (46΄ Αντωνιάδης), Πέντα (46΄ Ζούρκος).

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου (46΄ Γκίκας), Γκάγκας, Σπαθής, Γούτσιος, Αλεξίου, Τσίπης (59 Λαμπρου), Γεωργατζής (86΄ Αποστολίδης), Κορέτας, Ζενούνι, Σέττος.

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P