Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ερμής Ζωνιανών – Ατρόμητος Πειραιά 2-1

glyfada-ermis-zonianon-2-750x500Σπουδαία νίκη για τον Ερμή Ζωνιανών που επιβλήθηκε του Ατρόμητου Πειραιά με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Στρατήγης άνοιξε το σκορ για τους Ζωνιανούς στο 35′. Πραγματοποιήθηκε σέντρα στην περιοχή του Ατρομήτου ο Σκουτέλης γύρισε την μπάλα προς το τέρμα και ο Στρατήγης με έυστοχο πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 50′ έγινε και το 2-0 για τους “πράσινους”. Ο Σούκιας με ωραίο γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Παπαδόπουλο κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει στο 72′ με τον Ράπτη που ευστόχησε μέσα από την περιοχή στο πλασέ που επιχείρησε. Από εκεί και μετά δεν άλλαξε κάτι με το συγκρότημα του Μανόλη Παπαματθαιάκη να κρατάει τη νίκη και το “απόρθητο” της έδρας του μένοντας πλέον τρεις μόλις βαθμούς από την εξασφάλιση της παραμονής.

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Καρακούτσης, Βογιατζής (80′ Βιτώρος), Ρουμπάκης, Τζανής, Ανυφαντάκης, Σταθόγλου, Σούκιας, Μπεκατώρος, Πασιαλής (60′ Πλουσής Β.), Στρατήγης Σκουτέλης (70′ Γιακουμάκης)

Ατρόμητος Πειραιά: Παπαδόπουλος, Κολιός, Μαρινάκης (75′ Μιχαηλίδης), Σενάι, Φυσαράκης, Καψαλόποδας, Ράπτης, Σαμιώτης, Δανασής, Παναγιωτόπουλος (50′ Μπλατζάκης), Ευθυμιάδης (60′ Γεωργίου)

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected