Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Επισκοπή – Ιωνικός 2-0

episkopi-ionikos-750x500Τη νίκη πανηγύρισε η ομάδα της Επισκοπής στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” που επιβλήθηκε με 2-0 του Ιωνικού για την 26η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο μέρος καμία από τις όποιες ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν δεν απέφεραν κάτι για τις δύο ομάδες με Επισκοπή και Ιωνικό να πάνε με το στείρο 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ο νεαποκτηθείς Μίλιτς έκανε με σουτ από το ύψος της περιοχής, στο 46′, το 1-0 για την η ομάδα της Επισκοπής.

Στο 64΄οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γιαννουλάκη κάνοντας το έργο των Ρεθυμνιωντών πιο εύκολο. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μπάτζεφ με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 “κλειδώνοντας” έτσι τη νίκη για το συγκρότημα του Νίκου Κοτσωβού καθώς τα επόμενα λεπτά δεν απέφεραν κάτι με το σκορ να παραμένει ίδιο μέχρι τέλους.

Συνθέσεις

Επισκοπή: Γκουτζελάς, Γεωργιάδης, Νίκου (61’ λ.τ. Πάτας), Παπαδήμας, Χαλκιαδάκης, Μπάτζεφ, Ντινιωτάκης (50’ λ.τ. Κωτάτης), Ιβάνοφ, Μίλιτς, Μηνάς, Σίσκοφ (82’ Μανωλακάκης)

Ιωνικός: Μάνης, Αργυρίου, Γιαννουλάκης, Προβατίδης, Μιχελής (79’ Μιχαλακάκος), Κρητικός (76’ Ανδριανόπουλος), Σάμιος, Σιμιτιζής, Μπερνιδάκης, Νικολέττος (67’ Δημακάκος), Ρόβα

grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected