Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Οι βραβεύσεις του Απόλλων Γεωργίου, το 3-1 με τον ΑΟ Μαρίνας και το λούσιμο με τις σαμπάνιες! (photos)

Ημέρα χαράς, πανηγυρισμών αλλά και το τέλος εποχής για δύο “σημαίες” του Απόλλων, ήταν η σημερινή στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου.

Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας το χάρηκαν με την ψυχή τους και με το σφύριγμα της λήξης του ρέφερι κ. Χρυσάνη, ακολούθησαν οι έντονοι πανηγυρισμοί, με τη σαμπάνια να ρέει άφθονη, κυρίως στα…κεφάλια των παικτών!

Πριν την αναμέτρηση, οι ιθύνοντες στον Απόλλων τίμησαν τον προπονητή της ομάδας Μπάμπη Σπυριδωνίδη, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα το τελευταίο του παιχνίδι με την “πράσινη” φανέλα, αλλά και τον μέχρι πρότινος τεχνικό της ομάδας αλλά και νυν υπεύθυνο των Ακαδημιών, Σάκη Παπαδίνα, ο οποίος επίσης αγωνίστηκε για τελευταία φορά. Ο πρώτος μάλιστα σκόραρε σήμερα κόντρα στον ΑΟ Μαρίνας, ολοκληρώνοντας μια πολύχρονη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Τιμητική πλακέτα παρέλαβε και ο Ευθύμιος Χατζαρίδης, ο οποίος φόρεσε για τελευταία φορά τη στολή του διαιτητή, αγωνιζόμενος ως πρώτος βοηθός στο σημερινό παιχνίδι.

Για την ιστορία, ο Απόλλων επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Μαρίνας, χάρη σε τέρματα του Καϊσίδη στο 22′, του Μπάμπη Σπυριδωνίδη με μακρινό σουτ στο 79′ και του Γαλατσίδα στο 84′. Ο ΑΟΜ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Δήμου στο 63ο λεπτό.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων είναι μία προσφορά…

12164942_595797163893393_1515385374_o

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαντζαρίδη και Μπακάλη.

Συνθέσεις

Απόλλων Αγίου Γεωργίου : Παπαρέντης, Καρολίδης, Ορφανίδης, Τρούπκος, Δημητρούσης, Μουχτάρης, Γερμάνης (78′ Σπυριδωνίδης), Καριπίδης (80′ Παπαδίνας Σ.), Κουτρουλιάς, Καϊσίδης, Πήκος (76′ Γαλατσίδας).

ΑΟ Μαρίνας : Προδρόμου, Μπόφτσης, Αδαμίδης Θ., Γκότσης (81′ Κυριακίδης), Δήμου, Μισαηλίδης, Κερσενίδης, Πουτακίδης, Παπαδόπουλος, Δραγουμάνος, Καραντώνης (46′ Αδαμίδης Α.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected