Γενικά

Super League – Λάτιν διπλό στην Κομοτηνή!

perone12-665x363Ο Ηρακλής κέρδισε τον Πανθρακικό και επέστρεψε στις νίκες έπειτα από έξι παιχνίδια, ωστόσο στα αξιοσημείωτα ήταν το γεγονός πως τα γκολ της επικράτησης πέτυχαν τρεις παίκτες από τη Λατινική Αμερική.

Λεοζίνιο, Ρομάνο και Περόνε ήταν οι σκόρερ της λάτιν νίκης του Ηρακλή, στην Κομοτηνή…

Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο «Γηραιός» που άνοιξε το σκορ με… έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο στο 17’, ενώ πέτυχε τα επόμενα δύο γκολ του σε ένα δίλεπτο μέσα, με τον Ρομάνο να ολοκληρώνει ωραία τη φάση στο 88’ ύστερα από την εξαιρετική πάσα του Τσιλιανίδη, ενώ λίγο μετά ο Αργεντίνος «βρήκε» τον Περόνε που με δυνατό σουτ έκανε το 3-0. Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ηρακλής, καθώς ο Ιντζόγλου δέχθηκε δεύτερη κίτρινη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μέτριο σε γενικές γραμμές το ματς, που έμοιαζε πολύ σε αγγαρεία για τις δύο ομάδες, καθώς δεν υπήρχε ουσιαστικά βαθμολογικό κίνητρο για αμφότερες. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι το πήραν πιο… ζεστά, παρουσιάζοντας μεγαλύτερη διάθεση για να δημιουργήσουν φάσεις. Ωστόσο, είχε αρκετά κενά διαστήματα και όχι και τόσο καλό ρυθμό το παιχνίδι, με τον Πανθρακικό να είναι σχεδόν ακίνδυνος για την εστία του Γιαννίκογλου.

Ο Πανθρακικός είχε ουσιαστικά δύο φάσεις που απείλησε στο πρώτο μέρος, με τον Χασομέρη να πιάνει την κεφαλιά στο 33’ και να μπλοκάρει ο πορτιέρο του Ηρακλή, ενώ λίγο πριν σταμάτησε ο βοηθός τον Ντιγκινί, καθώς ήταν σε αντικανονική θέση. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο πολλές ευκαιρίες συνολικά όμως και κυρίως στο δεύτερο μέρος, με τον Μοντέιρο να φτιάχνει φάση για τον Ιντζόγλου στο 53’ με την μπάλα να κοντράρει και τον Βέλλιο να τη στέλνει εκτός εστίας και ένα λεπτό μετά να έχει ο Πορτογάλος καλή στιγμή.

Συνθέσεις

Πανθρακικός (Ζόραν Στοΐνοβιτς): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Ρούσσος, Ποτουρίδης, Τσιάρας, Ηλιάδης (Χαβίτο 85′), Μπαϊκαρά (Γαβριηλίδης 58′), Χασομέρης, Ντιγκινί, Ιγκόρ (Μουδούρογλου 65′)

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Κυριακίδης, Στάμου, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης (Τσότρας 85), Ιντζόγλου, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Λεοζίνιο (Ρομάνο 75′), Βέλλιος (Περόνε 79′)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected