Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων ο 8χρονος φανατικός οπαδός της Τσέλσι…

tommi-and-john-terry-e1460362962846Ο Τζον Τέρι θα καλύψει τα έξοδα της κηδείας ενός μικρού οπαδού της Τσέλσι, που έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία.

Συντετριμμένος είναι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, με την είδηση του θανάτου ενός 8χρονου φανατικού οπαδού της Τσέλσι. Τόσο ο Τέρι όσο και άλλοι παίκτες της Τσέλσι, όπως γράφει σήμερα το sdna.gr, είχαν επισκεφθεί στο νοσοκομείο τον μικρό Τόμι Μίλερ, ο οποίος πάλεψε γενναία με την ασθένειά του, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Τέρι, μάλιστα, είχε στείλει και γράμμα στον πιτσιρικά λέγοντας ότι θα είναι πάντα στο πλευρό του για οτιδήποτε χρειαστεί.

«Είμαι πολύ συντετριμμένος από το γεγονός ότι ο Τόμι σε τόσο μικρή ηλικία έφυγε από τη ζωή. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να αναλάβω τα έξοδα της κηδείας του μικρού. Θα τον θυμάμαι για πάντα» είπε σε δηλώσεις του ο Τέρι.

«Μας συγκίνησε η πρόθεσή του να δώσει τα χρήματα. Ξέρει ότι ήταν ο αγαπημένος παίκτης του Τόμι… Θέλουμε να κάνουμε κάτι με χρώματα και να ταιριάζει σε παιδί. Δεν θέλουμε μια συνηθισμένη κηδεία. Ήταν μια μικρή ψυχή που έφυγε» απάντησε η μητέρα του Τόμι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected