Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : “Τον λόγο που δόθηκαν δεν τον κατάλαβε κανένας ακόμα…”

13006639_10153693803268650_940966065653248280_n

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία των Συμεωνίδη και Βρούζου προκύπτουν από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΠΕ Λαγκαδά, για τον αγώνα της 30ης αγωνιστικής με την Κοζάνη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη σελίδα της ομάδας στο facebook :

“Και ως απάντηση όλων των ανακοινώσεων των αντιπάλων μας από τις προηγούμενες αγωνιστικές έρχεται η σημερινή διαιτησία των κυρίων Συμεωνίδη και Βρούζου. Οι τέσσερις(4) κίτρινες κάρτες εις βάρος της ομάδος μας ήταν μόνο η αρχή. Τον λόγο που δόθηκαν δεν τον κατάλαβε κανένας ακόμα από όσους βρισκόταν στο Δημοτικό Στάδιο του Λαγκαδά.

Και σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ήρθε ο καταλογισμός πέναλτι υπέρ της Κοζάνης στο 91ο λεπτό και ενώ η ΑΠΕΛ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Στην έξοδο του τερματοφύλακα μας, εντός των ορίων της περιοχής του, ο άρχοντας του αγώνα εφηύρε παράβαση και έστειλε την ομάδα από την Δυτική Μακεδονία στην άσπρη βούλα με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 2-2.

Αυτά λοιπόν όπως είπαμε και στην αρχή ήρθαν σαν απάντηση στις ανακοινώσεις που βγαίνουν κατά μας τον τελευταίο μήνα. Η οικογένεια της ΑΠΕΛ συνεχίζει τον αγώνα της ώστε η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει και της αρμόζει! Ευχόμαστε στην ομάδα της Κοζάνης καλή συνέχεια και καλή παραμονή!

Το Δ.Σ.»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected