Κατηγορίες
Football League

Προβάδισμα Κουσκουνά στη Football League!

kouskounas-nikosΜπορεί η ομάδα του τα Τρίκαλα να μην τα κατάφερε στα Χανιά να πάρει τη νίκη που θα την έφερναν πιο κοντά στην 3η θέση, ωστόσο ο Νίκος Κουσκουνάς με το πιο γρήγορο ίσως γκολ στη φετινή Football League, έφτασε τα 14 και άφησε πίσω του δύο τέρματα τον Φουρτάδο του Πανσερραϊκού.

Ο Κουσκουνάς που ξεκινά σερί σκοραρίσματος, αφού είχε πετύχει γκολ και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Ζάκυνθο, με το οποίο μάλιστα είχε μείνει μόνος πρώτος στον πίνακα. Σερί και για τον πρώην παίκτη της Καλλιθέας και νυν της Κέρκυρας, Αρναρέλλη με το επεισοδιακό γκολ που σημείωσε στη Λαμία.

Αρχισκόρερ αυτή την αγωνιστική ο Σκαρτσίλας με τα δύο τέρματα που πέτυχε πριν από λίγο κόντρα στην Καλλιθέα, ενώ τέσσερις ήταν οι «πρωτάρηδες» (οι δύο από την ίδια ομάδα τον Πανσερραϊκό) σε 16 πραγματικά γκολ που προστέθηκαν στον πίνακα:

14 γκολ: Κουσκουνάς (3 πεν. – Τρίκαλα)

12 γκολ: Φουρτάδο (2 πεν – Πανσερραϊκός)

11 γκολ: Μαρουκάκης (Λάρισα)

9 γκολ: Ντουαλά (Κέρκυρα), Πίντο (Λαμία)

8 γκολ: Βάντερσον (2 πεν. – Απόλλων), Αρναρέλλης (Κέρκυρα – 4 με Καλλιθέα)

7 γκολ: Τζιώρας (1 πεν. – Απόλλων), Κόντος (3 πεν. – Κέρκυρα), Μάντζης (Κισσαμικός), Γιαννιτσάνης (1 πεν. – Πανελευσινιακός)

6 γκολ: Ομπράντοβιτς (Αχαρναϊκός), Ζαϊρί (Ζάκυνθος), Φράγκος (Καλλιθέα), Μπόγιοβιτς (2 πεν. – Λάρισα)

5 γκολ: Μάνος (Εργοτέλης), Ζορμπάς (Κέρκυρας),  Βαττής (Κισσαμικός), Σιατραβάνης (Λαμία – 3 με Παναχαϊκή),  Ντεπέτρι (2 πεν. – Ολυμπιακός Β.), Γκέσιος (1 πεν. – Χανιά)

4 γκολ: Κονέ (Απόλλων), Παμλίδης (3 με Εργοτέλη), Μασένα (1 πεν.- Καλλιθέας), Καραγιάννης (Λαμία), Λαμπρόπουλος (Λάρισα), Λινάρδος (1πεν.), Σκαρτσίλας (1 πεν.) (Παναιγιάλειος), Μπλάνκο (Πανελευσινιακός)

3 γκολ: Τσιλούλης (Αναγέννηση), Δεληζήσης (Απόλλων), Παβίσεβιτς (1 πεν. Αχαρναϊκός), Ναζίμ, Κρολ, Σταματής (Ζάκυνθος), Μπέλλης (Καλλιθέας), Γκόμεζ (1 πεν.), Χιντζίδης (Κέρκυρας), Μπουρλάκης (Παναιγιάλειος), Πέδρο (3 πεν. – Παναχαϊκή), Πλαβούκος, (Πανελευσινιακός), Δουκάκης, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα (1πεν.), Ναβάρο (Τρίκαλα), Δεινόπαππας (Χανιά)

Ακολουθούν 40 παίκτες με δύο γκολ (τα έξι με πέναλτι) και 95 με ένα γκολ (ένα από πέναλτι). 63 γκολ προέρχονται από τους μηδενισμούς Εργοτέλη και Ολυμπιακού Βόλου και τρία από το μηδενισμό των Χανίων, ενώ έχουμε χρεώσει και ένα αυτογκόλ στο Γιαννίτση (Κισσαμικού για Κέρκυρα) και ένα στον Λαμπρόπουλο (Παναχαϊκή για Λάρισα).

efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected