Κατηγορίες
Διάφορα

Cafe “Draw” – Μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά στο ποδοσφαιρικό στέκι της Βέροιας!

psg_manchestercity

Ένας ακόμη μεγάλος ευρωπαϊκός αγώνας, θα παρακολουθήσουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στο Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα) στην καθιερωμένη ώρα (21.45) του Champions League!

Η Μάντσεστερ Σίτι, όπως και η Βόλφσμπουργκ, παίζει στα προημιτελικά για πρώτη φορά, μετά το 2-2 στο Παρίσι έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα για την παρθενική της πρόκριση στα ημιτελικά.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι ξεκαθάρισε στην συνέντευξη τύπου πως οι “πολίτες” δεν θα παίξουν για την ισοπαλία (πρόκριση με 0-0 και 1-1), ενώ ο Χιλιανός δεν έχει στην διάθεσή του τους Κομπανί, Στέρλινγκ και ίσως στερηθεί και τους Γιαγιά Τουρε, Ντελφ.

Ο Λοράν Μπλαν δεν θέλει οι παίκτες του να επαναλάβουν τα αμυντικά λάθη που έκαναν 6 μέρες πριν στο Παρίσι, ενώ λόγω τιμωρίας δεν υπολογίζει στους Ματουιντί και Νταβίντ Λουίζ. Από τραυματισμό προέρχονται οι Βεράτι και Παστόρε.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν βρίσκεται στους “8” της Ευρώπης για 4η σερί χρονιά και 5η συνολικά στην ιστορία της. Στα ημιτελικά όμως είχε περάσει μόνο το 1995 και θέλει τώρα, 21 χρόνια μετά, να το κάνει για δεύτερη φορά.

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Hart; Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy; Fernandinho, Toure, Navas, De Bruyne, Silva; Agüero.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ: Trapp; Maxwell, Thiago Silva, Marquinhos, Aurier; Rabiot, Thiago Motta, Stambouli; Di María, Ibrahimović, Cavani.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected