Κατηγορίες
Διάφορα

«Anfield Sports Cafe» στην Επισκοπή – Απολαμβάνεις το Ατλέτικο vs Μπαρτσελόνα με μια μπύρα και σου προσφέρουμε άλλη μία!

12804389_10201253355092916_1583567094_nΤη ρεβάνς του 2-1 του Καμπ Νου προσφέρει απόψε το Cafe “Anfield” στην Επισκοπή Νάουσας, με την Ατλέτικο να θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά!

Με μία μπίρα Heinecken το κατάστημα σας προσφέρει μία ακόμη δωρεάν και συ απλά κάθεσαι αναπαυτικά και απολαμβάνεις τον σπουδαίο αγώνα!

Αναμφίβολα απόψε σε Μαδρίτη και Λισαβόνα, υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί και αυτά είναι η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν Μονάχου, αλλά Ατλέτικο και Μπενφίκα αντίστοιχα, μόνο λευκή πετσέτα δεν πρόκειται να πετάξουν, αφού ξέρουν να πωλούν ακριβά το τομάρι τους.

Η Μπαρτσελόνα, που η αλήθεια είναι πως δεν πείθει στα τελευταία ματς, θα κληθεί στο «Βιθέντε Καλντερόν» να υπερασπιστεί το πλεονέκτημα του πρώτου αγώνα (2-1), όταν με πρωταγωνιστή τον Σουάρες και με αριθμητικό πλεονέκτημα, είχε ανατρέψει το εις βάρος της σκορ.

Ο ισπανικός «εμφύλιος» έχει μια ιδιαίτερη χροιά, αφού οι δύο ομάδες – μετά τα συνεχόμενα στραβοπατήματα της Μπάρτσα – δίνουν τη μάχη για τον τίτλο στη Λα Λίγκα, με την Ατλέτικο να έχει μειώσει τη διαφορά.

Οι γηπεδούχοι, θα στερηθούν τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Φερνάντο Τόρες, την ώρα που ο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους Τιάγκο και Χιμένες. Από την άλλη ο Λουίς Ενρίκε καταστρώνει τα σχέδια του χωρίς να λαμβάνει υπόψιν του, τους Ματιέ, Βιδάλ και Σάντρο.

Πιθανές ενδεκάδες

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Ερνάντες, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Γκάμπι, Αουγκούστο, Νίγκεθ, Γκριεζμάν, Καράσκο

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μασεράνο, Ζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρες

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected