Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Κώστα Μποζίνη ως MVP της 26ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos)

DSCN0911Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (13/4) στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, η βράβευση του Κώστα Μποζίνη, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 26ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 679 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, ωστόσο η τρέχουσα σεζόν περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές θα γίνονται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως αποδείχτηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει άπλετος χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Ωστόσο, η σημερινή βράβευση πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του φιλικού του ΓΑΣ Κοπανού με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που διεξήχθη στις 17.30μμ

δείτε τις φωτογραφίες :

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον Κώστα Μποζίνη οι συμπαίκτες του στον ΓΑΣ Κοπανού, Μάκης Σπανός και Έρβις Μπούφι, οι οποίοι με ιδιαίτερα χαρά παραδίδουν το τέταρτο τρίτο ποδοσφαιριστή φέτος για τους «κιτρινόμαυρους».

Ας δούμε τις δηλώσεις του Κώστα Μποζίνη στην κάμερα του SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected