Κατηγορίες
Football League

Football League – “Μοναξιά” στην τρίτη θέση για τον ΑΟΤ!

S0164113Αν και… βρέθηκαν μπροστά στο πολυπρόσωπο αμυντικό τείχος του Αχαρναϊκού, οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν ένα “χρυσό” γκολ με τον Νίκο Κουσκουνά και να πάρουν τη νίκη με 1-0.

Οι “κυανέρυθροι” δημιούργησαν ευκαιρίες, ρίσκαραν στην επανάληψη και τελικά το ρίσκο τους βγήκε. Έτσι με τη νίκη αυτή ο ΑΟΤ βρίσκεται ουσιαστικά μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας καθώς εκκρεμεί η τιμωρία του Απόλλωνα μετά την ένσταση που κατέθεσε η ΑΕΛ.

Το φιλμ του αγώνα

6΄Μπαλιά του Βρούτσινα για τον Κουσκουνά έφυγε αυτός απέναντι απο τον Μπαμπανιώτη πλάσαρε και ο πορτιέρο του Αχαρναϊκού απέκρουσε σωτήρια.
13΄πρώτο σουτ και για τον Αχαρναϊκό με τον Ματσούκα μπλόκαρε εύκολα ο Χιώτης
18′ Ζητούν πέναλτι τα Τρίκαλα σε χέρι του Πολίμου όταν από πάσα του Στεφάνοβιτς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του αμυντικου του Αχαρναϊκού
24′ Από εκτέλεση κόρνερ του Ναβάρο, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σαρακατσάνος στο 2ο δοκάρι δε πρόλαβε να κάνει την προβολή
26′ Από σέντρα του Μουστάκη, ο Ταμπάκης προσπάθησε να απειλήσει με τακουνάκι αλλά κόπηκε από τον Νιάρο
Στο 45΄σέντρα σουτ του Βρούτσινα η μπάλα λίγο άουτ
49′ Από λάθος γύρισμα του Ματσούκα, η μπάλα στρώθηκε στον Κουσκουνα που όμως δε πρόλαβε να σουτάρει
52′ Από σέντρα του Στεφάνοβιτς, ο Κουσκουνάς έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ
61′ Τεράστια ευκαιρία για τον Αχαρναϊκό όταν σουτ του Ματσούκα πέρασε ελάχιστα άουτ
64′ Σέντρα του Νιάρου, ο Κουσκουνάς με κεφαλιά ελάχιστα άουτ
65′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αχαρναϊκό όταν ο Ματσούκας γύρισε αλλά ο Χιώτης βγήκε έγκαιρα και καθάρισε
70′ Απίστευτη ευκαιρία για τον ΑΟΤ!!! Ο Μουμίν έκανε την πάσα στον πρώτο σκόρερ των Τρικάλων που έκανε το σουτ αλλά απέκρουσε ο Μπαμπανιώτης.
84′ ΓΚΟΛ 1-0 με τον Νίκο Κουσκουνά. Ύστερα απο φάση διαρκείας, η μπάλα έφτασε στον 1ο σκόρερ των Τρικάλων που από κοντά πλάσαρε για το 1-0!!!

Συνθέσεις

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Ριζογιάννης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (58′ Φλίγκος), Σαρακατσάνος, Μουμίν, Σερτζίνιο, Ναβάρο, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα (46′ Δουκάκης / 69′ λ.τ. Γκμπαλέ), Κουσκουνάς.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Μαρής (86′ Μπέλιτς), Κωστόπουλος, Μωυσιάδης, Παπατόλιος (54′ Ομπράντοβιτς), Χριστοφιλέας, Πολίμος, Αναστασίου, Ματούκας, Ταμπάκης (67′ Εμέκα).

goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected