Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Ηρακλής Αμπελοκήπων – Εορδαϊκός 0-1

G_e8NIKH_ampelokipoi-eordaikosΣπουδαία νίκη για τον Εορδαϊκό στους Αμπελόκηπους, σε ένα ισορροπημένο κατά τα άλλα παιχνίδι

Στο 20′ σημειώθηκε η πρώτη φάση στον αγώνα με το σουτ του Μπίκα που κατέληξε άουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Βόσδου απέκρουσε ο Χρυσοστομίδης. Στο 42’ το απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπλιζνιάκοφ κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Γκεμίσογλου.

Πιο δυνατά ξεκίνησε στην επανάληψη ο Εορδαϊκός θέλοντας τη νίκη και στο 62’ μετά από σέντρα του Μαυροματίδη, ο Κραγιόπουλος στην προσπάθεια να αποκρούσει στέλνει την μπάλα στην εστία του Γκεμίσογλου την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του ενώ στο 89’ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Καραπέτρος, γιατί σταμάτησε παίκτη του Εορδαϊκού που ήταν σε προφανή θέση για να πετύχει τέρμα.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Παυλίδης (ΕΠΣ Ημαθίας), Ζέρβας (ΕΠΣ Πιερίας), Χρυσάνης (ΕΠΣ Ημαθίας).

Ηρακλής Αμπελοκήπων (Ν. Παπανώτας): Γκεμίσογλου, Καραπέτρος, Σαμανίδης, Κίτσιος, Ιωαννίδης, Ξεπαπαδέας (86′ Χάψας), Τσεκερίδης, Δημητρακόπουλος, Κραγιόπουλος, Βόσδου (60′ Σάρρος), Βαρώτσης.

Εορδαϊκός (Α, Αλεξίου): Χρυσοστομίδης, Πασχαλίδης, Λιάμης, Σαββίδης, Χαραλαμπίδης Μ., Μπίκος, Κουλίδης, Μαυροματίδης, Μπλιζνιάκοφ (82′ Ναθαναηλίδης), Χαραλαμπίδης Θ. (74′ Αμπατζίδης), Γιόνδης (90′ Κωστικίδης).

matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected