Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Αιγινιακός 0-2

aiginiak-33-aΈνας αποφασισμένος, ψυχωμένος και με το δίκιο του πλέον επίδοξος …πρωταθλητής Αιγινιακός, κατάφερε να κερδίσει εύκολα 2-0 μέσα στην Άρτα την ΑΕ Καραϊσκάκη και να πάρει μια τεράστια για την ιστορία του νίκη, αφού βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του στη Β΄Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα της Πιερίας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, ήταν εμφανώς καλύτερη των γηπεδούχων και πήρε δίκαια τη νίκη στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων που έχει έδρα ο Αρτινός σύλλογος.

Ο Γκούρτσας με δυο προσωπικά γκολ συνέχισε το φετινό του «κρεσέντο» και βρίσκοντας εστία στο 39΄και το 48΄, πρόσθεσε ακόμη δυο τέρματα στη φετινή του συγκομιδή και έδωσε τρεις ακόμη υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του.

Το τελικό 0-2 αδικεί την ομάδα του Περικλή Αμανατίδη αφού θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι δεν έκαναν ουσιαστικά ούτε μια ευκαιρία και ο Τόλιος πέρασε ένα από τα πλέον ευχάριστα και ήρεμα Κυριακάτικα απογεύματα του στη φετινή περίοδο.

Η διαφορά των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ήταν εμφανής ενώ στο τέλος η κερκίδα με τον κόσμο της ΑΕ Καραϊσκάκης χειροκρότησε θερμά τους νικητές που ανταπέδωσαν στο χειροκρότημα τους.

Το γήπεδο ήταν γεμάτο με πάνω από 2000 φιλάθλους των γηπεδούχων, ενώ τον Αιγινιακό ακολούθησαν και στήριξαν με τις εκδηλώσεις τους από την αρχή μέχρι το τέλος, περίπου 150 φίλοι του από την Πιερία!

Συνθέσεις

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπανίκου, Λάμπρου, Μποτωνάκης (57’ Γυφτοκώστας), Χούσος, Αβραμίδης, Φέτσης (70’ Γεωργιάδης), Κόλλινς, Ευαγγέλου (51’ Δρακάκης), Μπουσινάκης, Χαριτίδης

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Ράτκο, Λιόλιος, Σαββίδης, Καρακατσάνης (52’ Γουέλκαμ), Οικονόμου, Γκούρτσας (74’ Αντωνιάδης), Ντεβέσα (65’ Ζούρκος), Πέντα

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected