Κατηγορίες
Διάφορα

ΠΡΟΣΟΧΗ στις παραπλανητικές δημοσιεύσεις για το Πρόγραμμα Τουρισμού!

ΕΛΚΕΔΙΜ

Ο όμιλος RAM COMPUTER – ΕΛΚΕΔΙΜ εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο δεν έχει καμία σχέση με το πρώην ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας, έχει μεταβιβάσει τα δικαιώματα χρήσης του τίτλου ΕΛΚΕΔΙΜ και έχει ορίσει μοναδικό συνεργάτη και συνδιοργανωτή προγραμμάτων κατάρτισης, το κέντρο δια βίου μάθησης easy-education στη διεύθυνση Εληάς 1, 1ος όροφος και το υποκατάστημα στην Καπετάν Άγρα 6, τηλ. 23310 70102, με υπεύθυνο σπουδών τον κ. Νικόλαο Μουρτζίλα.

Ως εκ τούτου τα μοναδικά κέντρα δια βίου μάθησης, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα www.insete-training.gr, που είναι εγκεκριμένοι πάροχοι κατάρτισης για το πρόγραμμα τουρισμού είναι τα μέλη του ομίλου μας στην Ημαθία (RAM στην Αλεξάνδρεια και Easy Education στη Βέροια) καθώς και το ΚΕΚ Γνώση και το ΚΕΚ της ΓΣΕΕ. Κάθε προσπάθεια απομίμησης καταχωρημένων σημάτων και τίτλων για προσέλκυση επιτυχόντων στο πρόγραμμα τουρισμού από μη εγκεκριμένους παρόχους κατάρτισης, στο εν λόγω πρόγραμμα, είναι καθ’ όλα παράνομη και εγκυμονεί τον κίνδυνο απώλειας του Voucher για τον ωφελούμενο.

Καλούνται όλοι οι επιτυχόντες στο πρόγραμμα τουρισμού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και πριν επιλέξουν πάροχο κατάρτισης να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος insete-training.gr για να γνωρίζουν ποιοι μπορούν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα.

Σε οποιοδήποτε άλλο κέντρο εκτός των εγκεκριμένων είναι αδύνατη η υλοποίηση του προγράμματος. Επίσης μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο των δικαιούχων του προγράμματος ΙΝΣΕΤΕ και ΕΕΔΕ τηλ. 801 11 15 255 για να καταγγέλλετε κάθε προσπάθεια παραπλάνησης σας. 

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία:

ΟΜΙΛΟΣ RAM COMPUTER – ΕΛΚΕΔΙΜ
Αλεξάνδρεια: 23330 26770
Βέροια: 23310 70102

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected