Football League

Football League – Και πάλι ο Ομπράντοβιτς τα…κάστανα από τη φωτιά!

axarnaikos-goalΑπό το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός έδειξε πως ήθελε να «καθαρίσει» νωρίς το ματς, έψαξε για το γρήγορο γκολ που τελικά ήρθε στο 6′ με σουτ του Ταμπάκη από τα όρια της περιοχής.

Ο Πανσερραϊκός δεν έδειξε να μπορεί να αντιδράσει, συνέχισε να δέχεται πίεση στην άμυνά του μέχρι το τέλος του ημιχρόνου και σε αρκετές περιπτώσεις γλίτωσε από δεύτερο τέρμα πριν την ανάπαυλα.

Η ομάδα των Σερρώνς πλήρωσε τους γηπεδούχους με το ίδιο νόμισμα στην έναρξη του δευτέρου μέρους και ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ του Ιωαννίδη έξω από την περιοχή μετά από άτσαλο διώξιμο της άμυνας στο 47′. Αυτή ήταν μια από τις ελάχιστες φάσεις για τους φιλοξενούμενους που δεν κατάφεραν να απειλήσουν και λίγο έλειψε να πάρουν κάτι από αυτή την τυχαία στιγμή.

Η γηπεδούχος έβαλε πάλι κάτω την μπάλα, προσπάθησε από τα πλάγια να μπει στην περιοχή, είχε κάποιες καλές ενέργειες, αλλά τις περισσότερες φορές οι ποδοσφαιριστές της έκαναν λάθος στην τελική πάσα. Ο Ομπράντοβιτς ήταν τελικά αυτός που έδωσε τη λύση στο 75ο λεπτό με ουσιαστικά ατομική ενέργεια από την αριστερή πλευρά, αφού πήρε την μπάλα εκτός περιοχής και με διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Εκτός από την ήττα, ο Πανσερραϊκός θα πρέπει να διαχειριστεί και τον εκνευρισμό του Φουρτάδο, ο οποίος έδειξε πως δεν ήθελε να γίνει αλλαγή, όμως κοίταξε προς τον πάγκο όταν αντικαταστάθηκε – πήρε πιθανότατα άδεια – και πήγε απευθείας στα αποδυτήρια. Σημειώνεται ότι αυτό ήταν το ντεμπούτο του Νικηφόρου Κάκογλου στον πάγκο των «λιονταριών», ενώ ο Δημήτρης Αρναούτης έκανε το 2Χ3 στα εντός έδρας ματς των «πράσινων».

 

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Μπαμπανιώτης, Μωϋσιάδης, Μουστάκης, Μαρής, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Αναστασίου (57′ Παπατόλιος), Ομο, Ταμπάκης (64′ Καλογερόπουλος), Ομπράντοβιτς, Παβίσεβιτς (91′ Ματσούκας)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ (Νικηφόρος Κάκογλου): Μέλκας, Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Καρράς (86′ Στεργιανός), Ιωαννίδης, Καψάλης, Ανδρέου (58′ Ολίσε), Τριανταφυλλάκος, Γιάντσης, Ρούτσης, Φουρτάδο (79′ Παπαστεργίου)

flnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected