Super League 1

Ο Αστέρας Τρίπολης αποχαιρετά 7 ποδοσφαιριστές του!

image (1)Ο Αστέρας ανακοίνωσε τη μη ανανέωση της συνεργασίας με επτά ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια έληγαν τον ερχόμενο Ιούνιο! Διαβάστε ποιοι δεν θα αγωνίζονται πλέον με τα Κιτρινομπλέ!

Η ανανέωση του ρόστερ για τον Αστέρα άρχισε με εκκωφαντικό τρόπο καθώς σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα οι ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται στο arcadiasports.gr, έπειτα από συνεχόμενες συναντήσεις της διοίκησης με τους παίκτες αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας, χωρίς να λείψει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κάθε ένα ξεχωριστά!

Ο Αστέρας δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους Γιώργο Μπαντή, Dorin Goian, Khalifa Sankare, Γιώργο Ζησόπουλο, Braian Lluy, Ritchie Kitoko και Ederson Tormena, στους οποίους ευχήθηκε κάθε καλό και τους ευχαρίστησε για όσα ωραία έζησαν μαζί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκαν συνεχόμενες συναντήσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Δημήτρη Μποροβήλου με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου 2016.

Η διοίκηση ευχαρίστησε θερμά τους Γιώργο Μπαντή, Dorin Goian, Khalifa Sankare, Γιώργο Ζησόπουλο, Braian Lluy, Ritchie Kitoko και Ederson Tormena για όσα σημαντικά προσέφεραν στην ομάδα τα χρόνια που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ και αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας.

Όλοι οι άνθρωποι της ευρύτερης οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν μέσα από την καρδιά τους όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία συνέδεσαν την παρουσία τους στην ομάδα με χρυσές σελίδες της ιστορίας της. Αντίο φίλοι και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε”.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected