Κατηγορίες
Super League 1

Στο στόχαστρο του Ατρομήτου ο Ζησόπουλος

giorgos_zisopoylos_1Μπορεί να έχει ακόμα σε εξέλιξη το θεσμό του Κυπέλλου και το δεύτερο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά στον Ατρόμητο δεν αφήνουν πίσω τα μεταγραφικά και στο πλαίσιο αυτή εξετάζει τον Γιώργο Ζησόπουλο.

Από τις λίγες ομάδες που έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι ο Ατρόμητος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένουν στάσιμες οι σκέψεις και οι διεργασίες για τη νέα σεζόν και πιο συγκεκριμένα το πλάνο των μεταγραφών.

Στο Περιστέρι έχουν καταρτίσει τη λίστα τους με υποψήφιους στόχους και με παίκτες που εξυπηρετούν το πλάνο της επόμενης μέρας και στο πλαίσιο αυτό ένα όνομα που ξεχωρίζει σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr είναι ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Ο έμπειρος αμυντικός χαφ που αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια και σέντερ μπακ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης όπως ενημέρωσε επίσημα η ΠΑΕ της Αρκαδίας και βάσει αυτού ο Ατρόμητος αναμένεται να εκφράσει το ενδιαφέρον του και εκτός απροόπτου να καταθέσει και την πρότασή του για συνεργασία.

Από την πλευρά του και ο παίκτης μόνο αδιάφορος δεν μένει από την προοπτική να αγωνιστεί στον Ατρόμητο, σε μια ομάδα που έχει στόχο όπως κάθε χρόνο τη συμμετοχή του στα play-off και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Αθήνα.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα τεθούν επί τάπητος μετά τη Μεγάλη Τρίτη, όταν θα έχει κριθεί οριστικά αν ο Ατρόμητος θα συνεχίσει στο θεσμό του Κυπέλλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected